Αντετοκούνμπο: Και επίσημα υποψήφιος για MVP - Δεύτερη νίκη για τους Μπακς στους τελικούς της Ανατολής

Αντετοκούνμπο: Και επίσημα υποψήφιος για MVP - Δεύτερη νίκη για τους Μπακς στους τελικούς της Ανατολής Facebook Twitter
0

O Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι και επίσημα πια υποψήφιος για MVP της σεζόν στο NBA, όπως ανακοινώθηκε χθες. Παράλληλα, ο Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε άλλη μια καταπληκτική εμφάνιση και οδήγησε του Μιλγουόκι Μπακς στο 2-0 στους τελικούς της Ανατολής, απέναντι στους Ράπτορς. 

Οι Μπακς νίκησαν με 125-103. Ο Αντετοκούνμπο ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του, σημειώνοντας 30 πόντους (9/16 διπ., 1/4 τρ., 9/12 β.) ενώ πήρε επίσης 11 ριμπάουντ κάνοντας double - double, έδωσε 5 ασίστ κι έκανε από 1 κλέψιμο κι 1 κόψιμο. Τον ακολούθησε ο Ιλιασόβα με 17 πόντους.

Για τους Ράπτορς που δεν κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, ξεχώρισε ο Λέοναρντ που σημείωσε 31 πόντους. 

Τα δωδεκάλεπτα: 35-21, 64-39, 95-78

 

Το NBA ανακοίνωσε χθες και τους υποψήφιους για το φετινό βραβείο του MVP. O Aντετοκούνμπο είναι υποψήφιος μαζί με τον Χάρντεν των Ρόκετς και τον Τζορτζ των Θάντερ και φαντάζει το απόλυτο φαβορί. Επίσης, είναι υποψήφιος για την κατάκτηση του τίτλου του κορυφαίου αμυντικού της χρονιάς, με αντίπαλο πάλι τον Τζορτζ, αλλά και τον Γκομπέρ των Τζαζ. Τέλος, οι Μπακς έχουν υποψηφιότητα και για τον κορυφαίο προπονητή της σεζόν, με τον Μάικ Μπουντεχόλεζερ να είναι υποψήφιος μαζί με τους Μάικ Μαλόουν και Ντον Ρίβερς.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM