O Τζόκοβιτς νίκησε τον Ναδάλ και πέρασε στον τελικό του Γουίμπλεντον

O Τζόκοβιτς νίκησε τον Ναδάλ και πέρασε στον τελικό του Γουίμπλεντον Facebook Twitter
0

Στον τελικό του Γουίμπλεντον προκρίθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, επανερχόμενος στο προσκήνιο του παγκόσμιου τένις για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο χρόνια.

Ο Σέρβος τενίστας επικράτησε στον ημιτελικό του σπουδαιότερου grand slam του Ράφα Ναδάλ με 6-4, 3-6, 7-6(9), 3-6 και 10-8, μετά από συγκλονιστικό ματς, που διακόπηκε χθες -λόγω του προχωρημένου της ώρας- και συνεχίστηκε σήμερα.

Το ματς διήρκεσε πέντε ώρες και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον θεατών και τηλεθεατών.

Ο «Νόλε» θα διεκδικήσει τίτλο grand slam για πρώτη φορά από το US Open του 2016, όταν είχε ηττηθεί στον τελικό από τον Ελβετό Σταν Βαβρίνκα.

Ο Τζόκοβιτς, που έχει πέσει στο Νο 21 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αντιμετωπίσει στον αυριανό τελικό τον Νοτιοαφρικανό Κέβιν Αντερσον, ο οποίος νίκησε με 7-6 (6), 6-7 (5), 6-7 (9), 6-4, 26-24 τον Αμερικανό Τζον Ισνερ και πήρε την πρόκριση έπειτα από ένα ματς που κράτησε 6,5 ώρες. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM