Δεν τα κατάφεραν Αντετοκούνμπο και Μπακς

Δεν τα κατάφεραν Αντετοκούνμπο και Μπακς Facebook Twitter
0

Με νίκη 112-96 των Σέλτικς επί των Μπακς, ολοκληρώθηκε ο «τελικός» ανάμεσα στις δύο ομάδες με «έπαθλο» την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ για την ανατολική περιφέρεια του ΝΒΑ.

Οι «Κέλτες» προσάρμοσαν την αμυντική λειτουργία τους «πάνω» στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με αποτέλεσμα ο Ελληνας άσος να «περιορισθεί» στους 22 πόντους, ενώ «μάζεψε» εννέα ριμπάουντ και μοίρασε πέντε ασίστ σε 42 λεπτά συμμετοχής.

Πολύ καλή απόδοση για την ομάδα του Μιλγουόκι, είχαν οι Κρις Μίντλεντον (32π.) και Ερικ Μπλέντσο (23π), ενώ από τους γηπεδούχους οι Τέρι Ροζιερ και Αλ Χόρφορντ σημείωσαν από 26 πόντους.

Παράλληλα, οι πρωταθλητές Ουόριορς επικράτησαν άνετα των Πέλικανς με 123-101 και προηγούνται με 1-0 στα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας. Κορυφαίοι των γηπεδούχων οι Κλέι Τόμπσον (27π) και Κέβιντ Ντουράντ (26π. - 13 ρ.), ενώ ο Ντρέιμοντ Γκριν πέτυχε triple double, καθώς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 16 πόντους, 15 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Αντονι Ντέϊβις με 21 πόντους και δέκα ριμπάουντ.

Σε αγώνες για τα πλέι οφ στο ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Α' ΓΥΡΟΣ
Βοστώνη-Μιλγουόκι 112-96
Η Βοστώνη προκρίθηκε στην επόμενη φάση με 4-3 στς νίκες

Β' ΓΥΡΟΣ
Γκόλντεν Στέιτ-Νέα Ορλεάνη 123-101
Το Γκόλντεν Στέιτ προηγείται με 1-0 στις νίκες

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM