Προσφυγή κατέθεσε ο δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου κατά του προστίμου ύψους 3,3 εκατ. ευρώ, που του επιβλήθηκε για την εμπλοκή του στη Λίστα Λαγκάρντ.

 

Σε ανακοίνωση του, ο κ. Παπασταύρου κάνει λόγο για «άδικο πρόστιμο» βάσει ενός «κατασκευασμένου, αγνώστου προέλευσης και ταυτότητας, αρχείου excel". Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπασταύρου έχει καταβάλει το πρόστιμο.

 

Επίσης κατέθεσε μήνυση κατά της εφημερίδας «Kontranews» για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση, επειδή σε δημοσίευμα της η εφημερίδα ανέφερε ότι  το όνομά του συμπεριλαμβάνεται και στη Λίστα Μπόργιανς.

 

 "Καταλαβαίνω ότι η οργανωμένη συκοφαντία σε βάρος μου, η λάσπη και η προσπάθεια εξόντωσης δεν θα σταματήσουν εδώ. Περιμένω το επόμενο ασύμμετρο χτύπημα. Η υπέρβαση όμως κάθε ορίου στην επινόηση άλλοτε στοιχείων, άλλοτε γεγονότων και πλέον και πληροφοριών εκθέτει και αποκαλύπτει καθημερινά τους ευρύτερους στόχους των εμπνευστών της συστηματικής σε βάρος μου συκοφαντίας. Οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν και η δικαιοσύνη θα κρίνει άμεσα τους συκοφάντες" αναφέρει στην ανακοίνωση του ο δικηγόρος.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr