24ωρη απεργία προκήρυξε για αύριο Τρίτη ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων μαζί με τα υπόλοιπα σωματεία των εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού.

 

Οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν έξω από το κτήριο της Μπουμπουλίνας στις 9:30 και θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

 

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων καταγγέλλει τις "νέες αδικαιολόγητες αποχωρήσεις απαραίτητου προσωπικού από το ήδη υποστελεχωμένο ΥΠΠΟΑ" που πρόκειται να συμβούν, καθώς "η περίοδος διαθεσιμότητας των συναδέλφων μας σχεδιαστών, εργατών και λοιπών ειδικοτήτων λήγει στις 21 Μαΐου", χωρίς, όπως υποστηρίζουν, "να φαίνεται να υπάρχει κανένα σχέδιο επανόδου των συναδέλφων στην εργασία τους".

 

Ο σύλλογος ζητά "την ανταπόκριση στο κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ για μαζική συλλογή υπογραφών ενάντια στην αξιολόγηση και συμμετοχή στην απεργία - αποχή από κάθε διαδικασία που έχει σχέση με την αξιολόγηση, αποχή που αφορά όλους όσοι κληθούν να λάβουν μέρος με οποιοδήποτε ρόλο (Γενικούς Διευθυντές, αξιολογούμενους και αξιολογητές), για την ακύρωση στην πράξη του Νόμου 4250/2014" για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr