Θεσσαλονίκη: Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν βόλτα στην πασχαλινή αγορά και προπηλακίστηκαν

Θεσσαλονίκη: Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν βόλτα στην πασχαλινή αγορά και προπηλακίστηκαν Facebook Twitter
3

Ένταση επικράτησε στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης όταν πολίτες και έμποροι αντιλήφθηκαν την παρουσία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης με επικεφαλείς τους Τάσο Κουράκη και Τριαντάφυλλο Μηταφίδη.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr, με φράσεις όπως "φύγετε", "δεν ντρέπεστε να κάνετε και βόλτα στην αγορά" κι "εσείς μας καταστρέψατε", πολίτες στο Καπάνι επιτέθηκαν φραστικά στους βουλευτές εκφράζοντας έτσι την αγανάκτησή τους για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση.

Νωρίτερα, ο κ. Κουράκης αγόρασε το περιοδικό δρόμου "Σχεδία", ενώ ο κ. Μηταφίδης συνομίλησε με τον γνωστό σε όλους καστανά της πλατείας Αριστοτέλους ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Σχέδιο 5ετούς «ανάταξης» με νέο Ταμείο Σύγκλισης, εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα και στροφή παραγωγικού μοντέλου - Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στο Economist: The Fifth Thessaloniki Metropolitan Summit
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM