ΣΥΡΙΖΑ: Να ενημερωθούν οι πολιτικοί αρχηγοί για την απόπειρα δωροδοκίας

ΣΥΡΙΖΑ: Να ενημερωθούν οι πολιτικοί αρχηγοί για την απόπειρα δωροδοκίας Facebook Twitter
0

Να γίνει ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών από την Εισαγγελία για την απόπειρα δωροδοκίας την οποία κατήγγειλε ο Παύλος Χαικάλης, ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ διά του εκπροσώπου του Πάνου Σκουρλέτη.

Ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στον Αντένα,  υπενθύμισε ότι όταν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε αναφερθεί σε χρηματισμό βουλευτών «είχε κατηγορηθεί ότι δηλητηριάζει την πολιτική ζωή».

«Σήμερα αποδεικνύεται ότι υπάρχουν στοιχεία», για αυτό και  «επιβάλλεται η Εισαγγελία να ενημερώσει τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, καθώς μετά και την πρώτη ψηφοφορία το θέμα επηρεάζει την εκλογική διαδικασία», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM
Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM