Στην ανασκευή των αναφορών του χθες σε ομιλία του σχετικά με τους κινδύνους να πέσει η κυβέρνηση από «απειρία ή ανικανότητα» και όχι από το ασφαλιστικό, προχώρησε σήμερα ο ευρωβουλευτής του κόμματος Στέλιος Κούλογλου.

 

«Το πρόβλημα σε αυτή την χώρα είναι ότι ούτε μια κριτική δεν μπορείς να κάνεις. Εγώ δεν είπα ότι θα πέσει η κυβέρνηση. Ήταν μια ομιλία μου όπου είπα ότι οι αριστερές κυβερνήσεις στην Λατινική Αμερική απέτυχαν γιατί είχαν καλές προθέσεις και παρ’ όλα αυτά δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν αποτελεσματικά τη δημόσια διοίκηση και την οικονομία", είπε ο ευρωβουλευτής, σε σημερινή συνέντευξη του στον Αντέννα.

 

Ο κ. Κούλογλου τόνισε επίσης ότι  "δεν αρκεί να τρέχει ο Τσίπρας από το ένα Συμβούλιο Κορυφής στο άλλο, αλλά πρέπει να υπάρχει και μια νοικοκυρεμένη διαχείριση της καθημερινότητας" ενώ υπογράμμισε ότι "δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνουμε μάγκες αυτούς που έφεραν την χώρα ως εδώ, την έριξαν στα βράχια και παριστάνουν τώρα τους επικριτές της κυβέρνησης".

 

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πέσει από το ασφαλιστικό, ούτε ίσως από το προσφυγικό που άλλοι μας φόρτωσαν. Θα πέσει επειδή, από απειρία, ανικανότητα ή απλώς εγκληματική αδιαφορία, δεν μπορούμε να λύσουμε τα απλούστερα προβλήματα του κόσμου» ανέφερε χθες σε ομιλία του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr