Και ο Πελεγρίνης λέει ότι η μη συμφωνία θα είναι «θάνατος»

Και ο Πελεγρίνης λέει ότι η μη συμφωνία θα είναι «θάνατος» Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
1

Μετά τον οικονομολόγο και υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Βαρουφάκη και ο πρώην Πρύτανης του ΕΚΠΑ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Θεοδόσης Πελεγρίνης δηλώνει ότι τυχόν μη συμφωνία με τους δανειστές θα είναι «θάνατος».

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Πελεγρίνης δήλωσε ότι αν δεν επέλθει συμφωνία, αυτό είναι θάνατος, ενώ πρόσθεσε ότι η Ελλάδα «έχει γονατίσει και αδυνατεί να πληρώσει το χρέος».

Χθες κάτι ανάλογο δήλωσε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα La Tribune και ο Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίο; υποστήριξε ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές της Ελλάδας μετά τις εκλογές, «τότε ξεκάθαρα είναι προτιμότερος ο θάνατος».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια