Νέες «αναταράξεις» φέρνει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος σε συνέντευξη του στον Βήμα Fm, δηλώνει ότι το κόμμα του δεν δίνει πειστική απάντηση στον κόσμο για το «πού θα βρει τα λεφτά».

 

«Ορρωδώ να πω ότι στον κόσμο που με ρωτάει πού θα βρούμε τα λεφτά, ότι η απάντησή μας δεν είναι πειστική. Δεν είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Πρέπει να είναι πιο πειστική», πρόσθεσε, «και έχω κάνει συγκεκριμένες προτάσεις».

 

Για τις αντιρρήσεις που εκφράζει στην προσπάθεια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να «ενσωματώσει» τις συνιστώσες, ώστε να φανεί σαν ενιαίο κόμμα, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς επαναδιατυπώνει  την αντίθεσή του στην μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε «μονολιθικό κόμμα». Δηλώνει ότι «ο Μανόλης Γλέζος δεν παίρνει αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ. Παίρνει αποστάσεις από εκείνους που θέλουν να καταντήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ένα μονολιθικό κόμμα».

 

Υποστηρίζει ακόμη ότι το θέμα της διάλυσης των συνιστωσών και των διαφοροποιήσεων ως προς το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχει ουσιαστικά λυθεί». «Υπάρχει ένα πρόβλημα, το πώς θα λειτουργήσουμε με τις δύο διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν. Πιστεύω, όμως, ότι θα λυθεί», προσθέτει.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr