Βουλή: Το βράδυ η ψήφιση του Προϋπολογισμού

Βουλή: Το βράδυ η ψήφιση του Προϋπολογισμού Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Απόψε το βράδυ είναι η ψήφιση του Προϋπολογισμού 2020, τη συζήτηση θα κλείσει ο πρωθυπουργός, ενώ θα προηγηθούν οι ομιλίες των αρχηγών των κομμάτων.

Με τις ομιλίες του πρωθυπουργού και των αρχηγών των κομμάτων, ολοκληρώνεται μέχρι τα μεσάνυχτα σήμερα, στην Ολομέλεια της Βουλής, η πενθήμερη συζήτηση επί του Κρατικού Προϋπολογισμού 2020, του πρώτου της νέας κυβέρνησης της ΝΔ.

Μετά το πέρας της συζήτησης, την οποία θα κλείσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ακολουθήσει ονομαστική ψηφοφορία, η οποία λογίζεται ως ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Σε περίπτωση ολοκλήρωσης του καταλόγου των ομιλητών νωρίτερα του αναμενόμενου, η ψηφοφορία μπορεί να διεξαχθεί και πριν τα μεσάνυχτα.

Χθες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός την Τετάρτη στην ομιλία του στη Βουλή να ανακοινώσει πρόσθετα νέα θετικά μέτρα.

Ο κ. Πέτσας, χωρίς να γίνει συγκεκριμένος, απάντησε σε σχετικό ερώτημα στο briefing τονίζοντας πως «θα ακούσετε αν έχει να πει κάτι αύριο στη Βουλή». Ο κ.Μητσοτάκης υπενθυμίζεται ότι θα μιλήσει πριν την ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό, που προγραμματίζεται για τις 10 περίπου το βράδυ.

 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM