H απάντηση ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Τσίπρας θυμίζει καθημερινά πόσο ψεύτης είναι»

H απάντηση ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Τσίπρας θυμίζει καθημερινά πόσο ψεύτης είναι» Facebook Twitter
Eurokinissi
1

Απάντηση έδωσε η Νέα Δημοκρατία στην επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την επίσκεψη του στις ΗΠΑ.

«Ο κ. Τσίπρας θυμίζει καθημερινά πόσο ψεύτης και χαιρέκακος είναι», σχολιάζει η ΝΔ για τη σημερινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. «Έφθασε στο σημείο να χαίρεται για τη ματαίωση της προγραμματισμένης συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, λόγω των εξελίξεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κάνει πως δεν άκουσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε όλες τις επαφές και σε όλες τις ομιλίες του θέτει το ζήτημα του τερματισμού των παράνομων τουρκικών ενεργειών στην κυπριακή ΑΟΖ», προσθέτει η Πειραιώς και υπογραμμίζει: «Όσο για το Μάτι, μη ζητά εξιλέωση, διαστρεβλώνοντας τα λεγόμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Για το θέατρο που έπαιζε όταν ήξερε για τους νεκρούς και για τις στημένες συνεντεύξεις δεν φταίει η κλιματική αλλαγή. Ο αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο ίδιος».

Ο κ Τσίπρας μιλώντας για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι, ενώ ένας από τους βασικούς στόχος ήταν η συνάντηση με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, «όσο τον είδαμε εμείς τον Ντόναλντ Τραμπ άλλο τόσο τον είδε και ο κ. Μητσοτάκης», όπως είπε.

«Εντάξει, δεν λέω, περίμενε υπομονετικά πάνω από καμιά ώρα στη σειρά μαζί δεκάδες άλλους στη δεξίωση του προεδρικού ζεύγους το επόμενο βράδυ, προκειμένου να έχει την ευκαιρία για 20'' να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του, μετά συζύγων. Τον είδε, αλλά συνάντηση δεν έκανε», είπε και πρόσθεσε: «Φανταστείτε να είχε συμβεί αυτό σε μένα ποιοι θα ήταν οι τίτλοι των γνωστών έγκυρων εφημερίδων και ποια τα σχόλια στα δελτία των ειδήσεων».

Αναφορικά με τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Ερντογάν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι, «για πρώτη φορά στα χρονικά, Έλληνας πρωθυπουργός, σε συνάντησή του με τον Τούρκο Πρόεδρο, δεν θέτει ζήτημα άμεσου τερματισμού των τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο».

«Και το χειρότερο» συνέχισε, «τη στιγμή που τα τουρκικά γεωτρύπανα επιχειρούν στην κυπριακή ΑΟΖ, δεν θέτει θέμα άμεσου τερματισμού των παράνομων ενεργειών».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM