Εξάρχεια: Επαναλαμβάνονται την Κυριακή οι εκλογές στο τμήμα όπου έκλεψαν την κάλπη

Εξάρχεια: Επαναλαμβάνονται την Κυριακή οι εκλογές στο τμήμα όπου έκλεψαν την κάλπη Facebook Twitter
2

Αυτή την Κυριακή θα επαναληφθούν οι εκλογές στο 33ο εκλογικό τμήμα του δήμου Αθηναίων, στο 35ο δημοτικό σχολείο και 5ο εσπερινό επαγγελματικό λύκειο στα Εξάρχεια (οδός Κωλέττη 34), από όπου έκλεψαν την κάλπη στις εθνικές εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Υπενθυμίζεται ότι τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας τέσσερα άτομα εισέβαλαν στο συγκεκριμένο τμήμα και επιχείρησαν αρχικώς να σπάσουν την κάλπη με βαριοπούλα. Στη συνέχεια, όμως, την έκλεψαν και έφυγαν. Μέχρι τότε είχαν ψηφίσει 207 πολίτες επί συνόλου 545 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων.

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις επτά το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις επτά το απόγευμα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Όχι για να αλλοιώσω το αποτελεσμάτων εκλογών, αλλά από περιέργεια, να μάθω αν η δική μου ψήφος ήταν στην κλεμμένη κάλπη…Ποια από τις ΠΟΛΛΕΣ κάλπες στην Κωλέττη 34 είναι εκείνη που κλάπηκε και κάηκε στην πλατεία Εξαρχείων;Μήπως πρέπει να ξαναπάμε ΟΛΟΙ όσοι ψηφίσαμε σε εκείνο το μεγάλο κτίριο με τις πολλές αίθουσες και τις πολλές κάλπες; ΠΟΙΑ ΚΑΛΠΗ ΚΛΑΠΗΚΕ; Με τα αρχικά γράμματα των επωνύμων μας ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΓΡΑΜΜΑ ΩΣ ΠΟΙΟ ΓΡΑΜΜΑ; Κανείς δεν σου λέει…Μήπως πρέπει να κουβαληθεί όλο το ελληνικό αλφάβητο πάλι εκεί, για να μας πούνε ότι δεν ήταν η δική μας ψήφος στην κλεμμένη κάλπη; Μπαίνεις στο site του Δήμου Αθηναίων http://www.cityofathens.gr/node/33708 Διαβάζεις: “Πληροφόρηση εκλογέων σχετικά με την επανάληψη της ψηφοφορίας των Γενικών Βουλευτικών Εκλογών στο 33ο Εκλογικό Τμήμα του 33ου Εκλογικού Διαμερίσματος της 14ης Ιουλίου 2019”.
Πουθενά καμία διευκρίνιση για το ποιοι από τους χιλιάδες ψηφοφόρους του κέντρου αυτού πρέπει να ξαναπάνε. Πιο κάτω διαβάζεις : “Οι εκλογείς μπορούν να λάβουν πληροφορίες για το 33ο Εκλογικό Τμήμα στα τηλέφωνα 210 5277000 ή στο 1595”. 
Τηλεφωνάς κι εκεί, αλλά... δεν έχουν ιδέα ποια απ' τις πολλές κάλπες του κτιρίου είναι η κλεμμένη!!!
Ε όχι! Φτάνω στο σημείο να αναρωτηθώ αν κακώς κλάπηκε μόνο μια κάλπη!!!