Παραλήρημα Μεγαλοοικονόμου: Δεν σας έβαλα αγγούρια γιατί δεν είστε ομοφυλόφιλος

Παραλήρημα Μεγαλοοικονόμου: Δεν σας έβαλα αγγούρια γιατί δεν είστε ομοφυλόφιλος Facebook Twitter
EUROKINISSI
10

Σωρεία επικρίσεων έχει προκαλέσει δήλωση περί αγγουριών και ομοφυλόφιλων της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, που αποφάσισε όπως είπε να δωρίσει ένα καλάθι γεμάτο λαχανικά, στον βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμο Γιακουμάτο. 

Σε σημερινή εμφάνιση - που κάθε άλλο σε βουλευτή παραπέμπει-  στο κανάλι Open Beyond, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενη στον πολιτικό: «Δεν σας έβαλα αγγούρια γιατί είπατε σε συνέντευξη ότι δεν είστε ομοφυλόφιλος», σε ζωντανή σύνδεση. 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που προκάλεσε επικρίσεις για την κίνηση και τα σχόλιά της, στα social media, υποστήριξε πως αποφάσισε να χαρίσει λαχανικά στον βουλευτή της ΝΔ, επειδή πριν μερικές ημέρες εκείνος είχε καταφερθεί εναντίον της Λαχαναγοράς.

Ακολούθησε σφοδρή αντιπαράθεση με τον κ. Γιακουμάτο που κατηγόρησε την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου για «παραλήρημα». «Της το επιστρέφω για να μαγειρέψει το μεσημέρι». 

Το επίμαχο σχόλιο μετά το 4:31

 
Πολιτική
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Όχι ρε φίλε, δεν μου αξίζουν εμένα αυτοί, λυπάμαι. Δεν ξέρω για σένα, εσύ να μου πεις: Σου αξίζουν; Αν όχι, αν δεν το εννοείς, γιατί το πρώτο πληθυντικό; Από ψεύτικη ευγένεια; Ή μήπως επειδή νομίζεις ότι η παρακμή που βιώνουμε δεν είναι και τόσο σοβαρή, τελικά; Μήπως είσαι "αναποφάσιστος"; Είναι όλοι "ίδιοι";Παρακαλώ πολύ όσοι σχολιάζετε, κόφτε πλέον αυτό το σχόλιο "έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν", αρκετά. Ξέρουμε πως δεν το εννοείτε για τον εαυτό σας (και πολύ σωστά κάνετε), ποιός λοιπόν ο λόγος να μην πείτε στα μούτρα των υποστηρικτών του Σύριζα τι πιστεύετε γι αυτούς; Εκτός και αν πιστεύετε πως όλοι είναι ίδιοι. Τότε φάτε τους στη μάπα, και τώρα και στο διηνεκές--αν σας κάτσει η απλή αναλογική.
Ναι, τους έχουμε και με το παραπάνω. Σαφώς και δεν πιστεύω ότι αξίζουν σε έμενα, άλλα εγώ δει αντιπροσωπεύω 10.000.000 ψηφοφόρους. έτσι δεν είναι? Αυτό που θέλω εγώ, δεν υπάρχει ΚΑΝ ως κόμμα (libretarianism) η Ελλάδα ΑΥΤΟΥΣ τους πολιτικούς θέλει. Είναι μια λαικη χώρα με έναν λαό που κοιτάει το συμφέρον του, (δες πως οδηγούν στην ΛΕΑ, η παρκάρουν σε λωρίδα κυκλοφορίας στις λεωφόρους , η κόβουν της ουρές για να χωθούν πρώτοι κτλ) έτσι μάθαμε στα καταπληκτικά σχολειά μας, έτσι δείχνει η τηλεόραση. αυτό είναι η Ελλάδα όλη.Τώρα εάν εσύ πιστεύεις ότι μόνο ο σύριζα είναι το πρόβλημα, γιατί οι πολιτικοί της ΝΔ ειναι τιμιοι και οξυδερκεις ανθρωποι με τακτ, τοτε παλι θα διαφωνήσουμε.Δυστυχώς η δουλειά του πολιτικού, έχει ένα μεγάλο πρόβλημα. οι ψήφοι βασίζονται στο ποιος είναι πιο αρεστός, δημοφιλής και έχει ταλέντο στο να γοητεύει το κοινό του. δεν έχει καμιά σχέση με ικανότητα, γνώσεις, θέληση στο να αλλάξουν τα πράγματα, και εξυπνάδα. its just a popularity contest. οπότε όλα τα δεινά για όλα τα κόμματα ξεκινάνε από κει.
Μοιάζεις πιό ελιτιστής και από το αβατάρ μου. Λυπάμαι αν δεν σου αρέσει ο ελληνικός λαός, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει πολλά από τα ελαττώματα που περιγράφεις, τα οποία έχουν γίνει εντονότερα με την κρίση που πολλοί είδαν ως ευκαιρία ("η κρίση ως ευκαιρία") για να αλλάξουν προς το χειρότερο. Επειδή δηλαδή "οι πολιτικοί είναι όλοι κλέφτες και ψεύτες" εγώ μπορώ να αποθρασυνθώ τελείως, να κάνω ό,τι γουστάρω εξευτελίζοντάς την δημοκρατία ακόμα περισσότερο γιατί οι αλήτες μας χρεοκοπήσανε. Όμως, η χώρα αυτή ακόμα και μέχρι σχετικά πρόσφατα είχε πολύ καλύτερους πολιτικούς από αυτό το τσίρκο οπορτουνισμού που κυβερνά. Και όχι, διαφωνώ κατηγορηματικά, δεν είναι όλοι οι πολιτικοί ίδιοι, ούτε όλα τα κόμματα είναι το ίδιο. Το "όλοι οι πολιτικοί είναι κλέφτες και ψεύτες" το λένε αυτοί που θέλουν να καταστρέψουν την δημοκρατία και το επικροτούν ως σύνθημα όσοι θέλουν να επωφεληθούν από την αναταραχή. Απόδειξη ότι οι "Αγανακτισμένοι" ψηφίσανε και συνεχίζουν να υποστηρίζουν σθεναρά αυτούς που είναι η τελευταία λέξη, όχι του Συνταγματος, αλλά του συστήματος που μας χρεοκόπησε. Ο μόνος λόγος που αγανάκτησαν δηλαδή ήταν επειδή τελείωσε η μάσα.
Εκεί στον Σύριζα, προκειμένου να μείνουν στην εξουσία αφότου έφυγε ο Καμένος, μάζεψαν ακόμη και ό, τι λαχανικό έμεινε από την λαϊκή και θέλησαν να το πουλήσουν σαν βιολογικό και φρεσκοκομμένο από το περιβόλι.Ήταν λογικό η κ. Μεγαλοοικονόμου να αντιπαρατεθεί με τον κ. Γιακουμάτο σε αυτό το επίπεδο.Δύο ζιζάνια προσπαθούν να υπερισχύσει το ένα του άλλου (και κοστίζουν και πανάκριβα τα άτιμα - 7000 € το μήνα).Ας προσέχουμε όταν ψηφίζουμε.