Γεωργιάδης για Πολάκη: Να παρέμβει αυτεπάγγελτα εισαγγελέας

Γεωργιάδης για Πολάκη: Να παρέμβει αυτεπάγγελτα εισαγγελέας Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
0

Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη φερόμενη ηχογράφηση συνομιλίας που είχε ο Παύλος Πολάκης με τον Γιάννη Στουρνάρα. 

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε πως εισαγγελέας έπρεπε να έχει ασκήσει ήδη δίωξη καθώς «έχουμε ευθεία παραβίαση του άρθρου 370 του ποινικού κώδικα». 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε πως όταν ο ένας από τους δύο συνομιλητές καταγράφει τον άλλον, απαιτείται ρητή συγκατάθεση του δεύτερου και όχι απλώς ενημέρωσή του.

«Ζούμε σε συνθήκες απόλυτης παρακμής. Θα λιώσουμε», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Παράλληλα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αμφισβήτησε την εκτίμηση της τράπεζας για την αξία του ακινήτου του κ. Πολάκη. 

«Αν πράγματι έχει αποτιμηθεί παραπάνω από την πραγματική του αξία τότε είναι παράνομο, είναι κακούργημα», ανάεφερε χαρακτηριστικά. 

Σημειώνεται πως μεθαύριο εκδικάζεται αγωγή του κ. Γεωργιάδη ενάντια στον κ. Πολάκη για ηθική βλάβη.

Ο Παύλος Πολάκης είχε κατηγορήσει τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για κατοχή offshore στην Κύπρο, γεγονός που δεν αποδείχθηκε από την επιτροπή Πόθεν Έσχες της βουλής. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προειδοποίησε για νέα αγωγή εναντίον του Παύλου Πολάκη καθώς, όπως υποστήριξε, ο δεύτερος άφησε υπονοούμενα για το δάνειό του. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM