«Ναι» Καμμένου σε πρόταση μομφής της ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Ναι» Καμμένου σε πρόταση μομφής της ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Αποφασισμένος να στηρίξει μία ενδεχόμενη πρόταση μομφής από τη Νέα Δημοκρατία, εμφανίζεται τώρα ο Πάνος Καμμένος

Μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι, σε περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για το Μακεδονικό, θα την υπερψηφίσει. 

«Οι ΑΝΕΛ θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην περάσει η συμφωνία και να μην παραχωρηθεί ο όρος Μακεδονία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα, μετά την συνάντησή του με τον Τάκη Μπαλτάκο.

Από το πρωί ο Πάνος Καμμένος έχει εξαπολύσει μία πολύπλευρη επίθεση εναντίον πρώην βουλευτών του αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας ανάρτησε στο Twitter μία γελοιογραφία με πρωταγωνιστές τον Αλέξη Τσίπρα και την υπουργό τουρισμού Έλενα Κουντουρά ενώ με ερώτηση του στα υπουργεία Οικονομικών, Τουρισμού και Ψηφιακής Πολιτικής, ζητά την διαβίβαση στη Βουλή, όλων των στοιχείων για τις δαπάνες του υπ. Τουρισμού για την προώθηση της Ελλάδας στο εξωτερικό. 

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας αφήνει αιχμές για τη θητεία της Έλενας Κουντουρά, που στήριξε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με ψήφο εμπιστοσύνης ενώ, λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε χαρακτηρίσει "Casus Belli" την παραμονή πρώην στελεχών των ΑΝΕΛ σε υπουργικούς θώκους μετά την αποχώρηση του κόμματος από το σχήμα της συγκυβέρνησης. 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζητά παράλληλα όλα τα στοιχεία για την διεξαγωγή των διεθνών διαγωνισμών, τις δαπάνες για το έτος πολιτισμού Ελλάδας - Ρωσίας και το βιογραφικό της αντιπροέδρου του ΕΟΤ Αγγελικής Χονδροματίδου. 

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
"Οι ΑΝΕΛ θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην περάσει η συμφωνία και να μην παραχωρηθεί ο όρος Μακεδονία»"¨Το μονο που μπορουσαν να κανουν και θα ειχε αποτελεσμα ηταν η αποχωρηση πριν τις Πρεσπες και να πηγαινε η χωρα σε εκλογες. Ειναι ομως γλυκια η καρεκλα και ο Πανουλης δε την αποχωριζοταν μεχρι τελους.
Ουσιαστικά ο Καμμένος μας λέει οτι εμεινα στην κυβερνηση οπως σας ελεγα τοτε επειδη δεν θα περναγε η προταση απο τη βουλη των Σκοπιων. Τωρα που περασε μπορω να κανω αντιπολιτευση στον παλιο μου εαυτο και απαιτω ολοι οι τεως συνεργατες μου να κανουν το ιδιο