Παπαχριστόπουλος: Τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Παπαχριστόπουλος: Τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Την εκτίμησή του για τη στάση των βουλευτών των ΑΝΕΛ στην ψήφο εμπιστοσύνης εξέφρασε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος είχε επαναλάβει και στο παρελθόν πως δε θα καταψηφίσει την κυβέρνηση και πως θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Εκτιμώ ότι τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση», είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 247.

«Εγώ, ο Κώστας Ζουράρις και αν και δεν είμαι εξουσιοδοτημένος, όπως προκύπτει από το κλίμα στην κοινοβουλευτική ομάδα, η Έλενα Κουντουρά και ο Βασίλης Κόκκαλης.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος τόνισε ότι ποτέ ο Πάνος Καμμένος δεν του ζήτησε να παραδώσει την έδρα του, λόγω της θέσης του υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, όμως «χρέος μου είναι, σε αυτήν την κομβική στιγμή με το κόμμα μου, να την παραδώσω. Ήμουν έντιμος απέναντι στον Πάνο Καμμένο και δεν έχω και κανένα παράπονο. Εκείνος με άφησε να μπω στη βουλή, ενώ ήταν γνωστές από παλιά οι θέσεις μου για το μακεδονικό, όπως και οι δικές του».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ευχαρίστησε τον πρόεδρο του κόμματος για την «τεράστια», όπως είπε, «κοινοβουλευτική πείρα που μου προσέφερε», «χάρηκα που δεν ανέβασε τους τόνους στην κόντρα με τον πρωθυπουργό», ενώ σημείωσε ότι ήταν μεγάλο το ρίσκο του Αλέξη Τσίπρα να σηκώσει το γάντι.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM