Καμμένος σε Τσαβούσογλου: «Δε σας φοβάται κανείς πια»

Καμμένος σε Τσαβούσογλου: «Δε σας φοβάται κανείς πια» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Απάντηση, μέσω Twitter, έδωσε ο Πάνος Καμμένος στην επίθεση που δέχθηκε χθες από τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου. 

Μιλώντας στην Ακαδημία της Ακτοφυλακής και Στρατιωτικής χωροφυλακής, ο Τσαβούσογλου χαρακτήρισε τον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικό εταίρο «κακομαθημένο παιδί».

«K. Τσαβούσογλου σας ευχαριστώ για τις πρωτοχρονιάτικες απειλητικές σας δηλώσεις. Είναι το δώρο ότι κάνω καλά τη δουλειά μου, θα συνεχίσει η Ελλάδα το έργο αυτό επιδιώκοντας την Ειρήνη, υπερασπιζόμενη την Κυριαρχία της και χτίζοντας ισχυρές συμμαχίες. Δεν σας φοβάται κανείς πια ...», έγραψε ο υπουργός Άμυνας στο Twitter. 

MIλώντας στην τουρκική Ακαδημία της Ακτοφυλακής και Στρατιωτικής Χωροφυλακής, ο Τσαβούσογλου χαρακτήρισε τον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικό εταίρο «κακομαθημένο παιδί».

«Προειδοποιούμε την Ελλάδα. Έχετε ένα «κακομαθημένο παιδί». Έτσι λένε τον υπουργο Άμυνας τους. Τον αποκαλούν και λένε «έχουμε ένα κακομαθημένο παιδί». Προσέξτε όμως το κακομαθημένο σας παιδί, για να να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα από τις δυνάμεις ασφαλείας μας. Αυτό το υπενθυμίζουμε», είπε ο Τούρκος υπουργός.

«Στην πραγματικότητα αυτή είναι μια πολύ φιλική προειδοποίηση» πρόσθεσε ο Μελβούτ Τσαβούσογλου.

Απευθυνόμενος προς την ελληνική κυβέρνηση, ο υπουργός Εξωτερικών της γειτονικής χώρας εκτίμησε πως η Ελλάδα δεν θα ωφεληθεί από την κλιμάκωση της έντασης.

«Δεν υπάρχει κανένα όφελος και δεν θα σας φέρει κανένα κέρδος η κλιμάκωση της έντασης με δηλώσεις ή αν ανεβείτε σε κάποια βραχονησίδα».

Κατά τον ίδιο, η Άγκυρα «κάνει αυτό που πρέπει για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της, τόσο στο θέμα της αξιολόγησης των αποθεμάτων υδρογονανθράκων όσο και στην ανατολική Μεσόγειο».

«Στην ανατολική Μεσόγειο και στην Κύπρο θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων και της Τουρκίας. Και τα προβλήματα του Αιγαίου είναι σε αυτό το πλαίσιο», κατέληξε.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM