Το διάγγελμα Τσίπρα στην Ιθάκη και ο πονοκέφαλος με τον Σκουρλέτη

Το διάγγελμα Τσίπρα στην Ιθάκη και ο πονοκέφαλος με τον Σκουρλέτη Facebook Twitter
0

Με διάγγελμα και όχι φιέστα όπως προγραμματίζονταν αναμένεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, να μιλήσει για τη λήξη της μνημονιακής περιόδου.

Τα πλάνα αλλάξαν λόγω της τραγωδίας στο Μάτι, αλλά η αυριανή ομιλία του πρωθυπουργού σχεδιάζεται ώστε να στείλει συμβολικά μηνύματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το διάγγελμα θα γίνει από την Ιθάκη, οπότε θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα ακούσουμε τον πρωθυπουργό να μιλά για την Οδύσσεια.

Μετά το διάγγελμα όμως έχουν ήδη αρχίσει να θεωρούνται βέβαια τα σενάρια για τον ανασχηματισμό με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αγκάθι για τον Αλέξη Τσίπρα είναι ο Πάνος Σκουρλέτης.

Οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός θέλει να να τον τοποθετήσει γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο Σκουρλέτης δεν θέλει.

Ο λόγος που ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί την μετακίνηση του Σκουρλέτη είναι επειδή το επόμενο διάστημα ο υπουργός θα αντιμετωπίσει πυρά εξαιτίας της τραγωδίας στο Μάτι, αλλά και των μηνύσεων που έχουν καταθέσει για το θέμα οι οικογένειες των θυμάτων.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: «Σηκώνω το χέρι» λέει ο Μητσοτάκης - «Η ακρίβεια είναι ο ελέφαντας στο δωμάτιο που τα σκεπάζει όλα»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Η ακρίβεια είναι ο "ελέφαντας στο δωμάτιο" που τα σκεπάζει όλα» λέει ο Μητσοτάκης

Τι είπε ο πρωθυπουργός για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί, τον Έντι Ράμα, τα ελληνοτουρκικά, τις αντιδράσεις της εκκλησίας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών μετά τις ευρωεκλογές
NEWSROOM