Χάρι και Μέγκαν: Η τρυφερή στιγμή στο Royal Albert Hall που έπιασε ο φακός

Χάρι και Μέγκαν: Η τρυφερή στιγμή στο Royal Albert Hall που έπιασε ο φακός Facebook Twitter
0

Λίγα 24ωρα πριν ο Χάρι και η Μέγκαν παραδώσουν και τυπικά «τίτλους και προνόμια», είχαν μια ιδιαίτερα τρυφερή στιγμή δημοσίως, σε μία από τις τελευταίες επίσημες εμφανίσεις τους ως ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας.  

Χθες το βράδυ, το ζευγάρι κατέφτασε στο Royal Albert Hall για να παρακολουθήσει το ετήσιο μουσικό φεστιβάλ του Mountbatten και ο φακός, απαθανάτισε τον 35χρονο Δούκα και την 38χρονη Δούκισσα να κρατιούνται χέρι - χέρι και να κοιτάζονται στα μάτια, δευτερόλεπτα πριν μπουν στην μεγάλη αίθουσα για την επίσημη εκδήλωση.

Χρόνια τώρα, οι «γαλαζοαίματοι» του Σάσσεξ συνηθίζουν να αδιαφορούν για το πρωτόκολλο με τέτοιες κινήσεις, αν και σε λίγες ημέρες τίποτα δεν θα τους υποχρεώνει να τηρούν τους άτυπους κανόνες του Παλατιού για τις δημόσιες εμφανίσεις μελών της βασιλικής οικογένειας. 

Από την πρώτη τους κοινή, δημόσια εμφάνιση τον Σεπτέμβριο του 2017 στα Invictus Games, ο Χάρι και η Μέγκαν κρατιούνται συχνά από το χέρι, ακουμπούν ο ένας πάνω στο σώμα του άλλου και αγκαλιάζονται, χωρίς να νοιάζονται για τις κάμερες που καταγράφουν την παραμικρή κίνησή τους. 

 

Χάρι και Μέγκαν: Η τρυφερή στιγμή στο Royal Albert Hall που έπιασε ο φακός Facebook Twitter
GETTY IMAGES

Η ειδική στο βασιλικό πρωτόκολλο, Myka Meier, εξηγούσε παλιότερα στο περιοδικό People πως αν και δεν υπάρχουν επίσημοι κανονισμοί, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας προσαρμόζουν τις δημόσιες κινήσεις τρυφερότητας ανάλογα με την εκδήλωση στην οποία παρίστανται. Ωστόσο το ζευγάρι σε λίγο δεν θα χρειάζεται να τα σκέφτεται όλα αυτά, αφού θα επιστρέψει στον Καναδά και στη νέα του ζωή με τον 9 μηνών Άρτσι.

Στενή φίλη του ζευγαριού, είχε δηλώσει πρόσφατα πως η νέα οικογένεια έχει προγραμματίσει πάρα πολλά πράγματα για το 2020. «Προτεραιότητα είναι ο Άρτσι. Νοιάζονται τόσο πολύ για αυτόν και βάζουν την οικογένεια πάνω από όλα». Εκτός από τον Καναδά, ο Χάρι και η Μέγκαν σχεδιάζουν να περάσουν το καλοκαίρι τους στο Λος Άντζελες. «Αγαπούν τον Καναδά αλλά κοιτάζουν σπίτια στο L.A», λέει άνθρωπος του κύκλου τους. «Πιθανότατα θα αποκτήσουν σπίτια και στις δύο χώρες», εκτιμά η ίδια πηγή. 

Το ζευγάρι ολοκληρώνει αυτή την εβδομάδα τις τελευταίες επίσημες εμφανίσεις του πριν την οριστική αποχώρηση από τα καθήκοντα της βασιλικής οικογένειας στις 31 Μαρτίου. Αύριο, θα συναντηθούν μετά από καιρό με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέτι Μίντλετον, για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας. 

Την περασμένη Κυριακή, η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Χάρι είχαν μία τετράωρη, κατ' ιδίαν συνάντηση στο κάστρο του Ουίνδσορ και, σύμφωνα με πηγές του ανακτόρου που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα Sun, η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και η βασίλισσα διαβεβαίωσε τον πρίγκιπα ότι τόσο αυτός όσο και η Μέγκαν είναι ευπρόσδεκτοι να επιστρέψουν, αν ποτέ αλλάξουν γνώμη και αποφασίσουν να αναλάβουν εκ νέου τα επίσημα καθήκοντά τους. Ο Ουίλιαμ δεν παρέστη στη συνάντηση και την ίδια ώρα βρισκόταν στο γήπεδο παρακολουθώντας αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, Άστον Βίλα, στο στάδιο Γουέμπλεϊ. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM