Την πρώτη του συναυλία έδωσε ο Μικ Τζάγκερ με τους Rolling Stones τρεις μήνες μετά την επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης. 

 

Η επέμβαση είχε ως αποτέλεσμα οι Rolling Stones να αναβάλουν την περιοδεία τους στην Βόρεια Αμερική, που ξεκίνησε χθες από το Σικάγο. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ο 75χρονος ηγέτης των Rolling Stones εμφανίστηκε γεμάτος υγεία και ενέργεια στη σκηνή χορεύοντας κατά τη διάρκεια της sold out συναυλίας μπροστά σε ένα κοινό 60.000 ατόμων που αποθέωσε το συγκρότημα. 

 

O ίδιος ο Μικ Τζάγκερ είχε δηλώσει πως αισθάνεται αρκετά καλά κατά την πρώτη του συνέντευξη μετά το χειρουργείο λέγοντας ότι έχει επιστρέψει στις συνηθισμένες δραστηριότητές του, ανάμεσα στις οποίες είναι οι πρόβες με τους Rolling Stones και η γυμναστική. 

 

 

 

Οι Rolling Stones ερμήνευσαν κλασικές τους επιτυχίες με τη συναυλία να ξεκινά με το Street Fighting Man και Let's Spend The Night Together και να ολοκληρώνεται με τα Gimme Shelter και Satisfaction. Η περιοδεία συνεχίζεται με το αειθαλές συγκρότημα να έχει προγραμματίσει 16 ακόμα συναυλίες για την ολοκλήρωσή της σε ΗΠΑ και Καναδά. 

 

Με πληροφορίες από Guardian/Rolling Stone