Beyonce και Jay-Z αφιέρωσαν το σόου τους στην βαρέως ασθενούσα Αρίθα Φράνκλιν

Beyonce και Jay-Z αφιέρωσαν το σόου τους στην βαρέως ασθενούσα Αρίθα Φράνκλιν Facebook Twitter
EPA
0

Τη Δευτέρα το βράδυ, η Αρίθα Φράνκλιν ήταν στο μυαλό όλων στη γενέτειρά της το Ντιτρόιτ. 

Η Beyonce και ο Jay-Z ξεκίνησαν το show «On The Run II Tour» στο Ford Field, αφιερώνοντάς το στην Αρίθα Φράνκλιν, της οποίας η υγεία είναι σε κρίσιμη κατάσταση.


«Σε αγαπάμε και σε ευχαριστούμε για όλη την όμορφη μουσική» είπε η Μπιγιονσέ.


Στο παρελθόν, υπήρξε μελανό σημείο στις σχέσεις της Αρίθα με την Μπιγιονσέ. Στα βραβεία Grammy του 2008, η δεύτερη είχε αναφερθεί στην Τίνα Τάρνερ ως «Βασίλισσα».

«Η Βασίλισσα της Σόουλ» είχε χαρακτηρίσει τα λεγόμενα της Μπιγιονσέ «φτηνιάρικη απόπειρα αντιπαράθεσης», αν και έκλεινε την ανακοίνωσή της «με αγάπη στη Μπιγιονσέ, όπως και να 'χει».


Πάντως, η Αρίθα υπερασπίστηκε την Μπιγιονσέ όταν την κατηγόρησαν πως απλώς κινούσε τα χείλη της και δεν τραγουδούσε τον Εθνικό Ύμνο στην πρώτη ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα.


Η υγεία της 76χρονης Αρίθα επιδεινώνεται τις τελευταίες μέρες με την οικογένειά της να ζητά από όλους να «προσευχηθούν για εκείνη». 

Η τελευταία φορά που τραγούδησε ήταν στις 7 του περασμένου Νοεμβρίου, σε event στη Νέα Υόρκη του Elton John AIDS Foundation. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Υπήρχαν στιγμές που φλέρταρα»: Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται ότι συμπεριφέρθηκε έκνομα μετά από νέες καταγγελίες

Πολιτισμός / «Υπήρχαν στιγμές που φλέρταρα»: Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται ότι συμπεριφέρθηκε έκνομα μετά από νέες καταγγελίες

Ο Κέβιν Σπέισι προέβη σε δημόσια διάψευση νέων ισχυρισμών για παράνομη συμπεριφορά, εν όψει ενός νέου ντοκιμαντέρ που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.
NEWSROOM