Η Παρασκευή Κερασιώτη ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν ξεχωρίσει στο πρώτο «μεικτό» ριάλιτι μόδας GNTM 3, με τη συμμετοχή ανδρών και γυναικών. 

 

Ήταν η μόνη γυναίκα της σεζόν που έφτασε στην τελική πεντάδα και διακρίθηκε τόσο για το ταλέντο της απέναντι στον φακό όσο και για τον χαρακτήρα της μέσα στο σπίτι του ριάλιτι.

 

Παράλληλα με την αναζήτηση συνεργασιών στον χώρο του μόντελινγκ, η νέα γυναίκα εργάζεται και ως σερβιτόρα και πριν λίγες ώρες ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο ποζάρει με ποδιά, στέλνοντας ένα ενθαρρυντικό μήνυμα προς τους followers της που αγωνίζονται να ορθοποδίσουν οικονομικά.

 

«Με ρωτάτε πάρα πολλοί αν συνεχίζω με το modelling θα το ξανά πω λατρεύω αυτό που κάνω δεν τα παράτησα και δεν θα τα παρατήσω» γράφει στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο TikTok. 

 

«Εδώ είναι ένα βίντεο ναι που φοράω μια πόδια και δουλεύω ως σερβιτόρα γιατί το θέλω γιατί δεν τα έχουμε όλοι έτοιμα γιατί κάποιοι δουλεύουμε για να έχουμε και πάρα πολλά ακόμα. Επέλεξα να κάνω και κάτι ακόμα αυτό δεν σημαίνει ότι το modelling τελείωσε για μένα. Μην ντρέπεστε για τίποτα καμία δουλειά δεν είναι ντροπή να είστε περήφανοι και ότι κάνετε να το κάνετε με αγάπη. Ο κόσμος πάντα έλεγε και πάντα θα λέει πολλά μην σας νοιάζει τι λένε. Μου αρέσει να μιλάω μαζί σας και να μοιράζομαι πράγματα από την ζωή μου❤️».

 

@paraskevi.kerasioti

Με ρωτάτε παρα πολλοί αν συνεχίζω με το modelling θα το ξανά πω λατρεύω αυτό που κάνω δεν τα παράτησα και δεν θα τα παρατήσω .Εδώ είναι ένα βίντεο ναι που φοράω μια πόδια και δουλεύω ως σερβιτόρα γιατί το θέλω γιατί δεν τα έχουμε όλοι έτοιμα γιατί κάποιοι δουλεύουμε για να έχουμε και παρα πολλά ακόμα .Επέλεξα να κάνω και κάτι ακόμα αυτό δεν σημαίνει ότι το modelling τελείωσε για μένα .Μην ντρέπεστε για τίποτα καμία δουλειά δεν είναι ντροπή να είστε περήφανοι και ότι κάνετε να το κάνετε με αγάπη .Ο κόσμος πάντα έλεγε και πάντα θα λέει πολλά μην σας νοιάζει τι λένε .Μου αρέσει να μιλάω μαζί σας και να μοιράζομαι πράγματα από την ζωή μου .❤️

♬ original sound - emma🤍

 

«Γεννήθηκα στην Αθήνα. Όταν ήμουν πολύ μικρή, σχεδόν μωρό, ζούσαμε σε καταυλισμό κοντά στην Αχαγιά, αλλά οι δικοί μου ήθελαν πάντα να φύγουμε και να ξεπεράσουμε τα στερεότυπα που έχουμε οι Τσιγγάνοι» είχε πει στην πρώτη της συνέντευξη, μιλώντας στον M.Hulot της LiFO. «Έτσι, το 2008 πήγαμε στην Πάτρα. Εκεί μεγάλωσα. Ο μπαμπάς μου ήθελε να κάνουμε μια άλλη ζωή, να μην έχουμε τη ζωή των Τσιγγάνων. Στην Πάτρα μάς έγραψαν στο σχολείο και το τελειώσαμε όλες οι αδερφές».

 

«Κάποια στιγμή, ξαφνικά, μπαίνει το μικρόβιο μέσα μου ‒ ήθελα να ασχοληθώ πάρα πολύ με το μόντελινγκ, οπότε, βλέποντας και το GNTM, είπα "θα το κάνω!". Η μαμά μου και οι αδερφές μου δεν πίστευαν ότι θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα αυτό. Η μαμά μου δεν ήθελε κιόλας γιατί φοβόταν μην απογοητευτώ, αλλά ο μπαμπάς μου πίστευε ότι μπορούσα να τα καταφέρω και μου είπε: "Το θέλεις; Κάν' το!"».