Το Casa de Papel επιστρέφει - Κυκλοφόρησε το trailer για την τρίτη σεζόν

Το Casa de Papel επιστρέφει - Κυκλοφόρησε το trailer για την τρίτη σεζόν Facebook Twitter
0

Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer για την τρίτη σεζόν του La Casa de Papel (Η Τέλεια Ληστεία) που επιστρέφει στο Netflix με τον καινούργιο κύκλο να κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου. 

Το πρώτο τρέιλερ της τρίτης σεζόν της σειράς που λάτρεψαν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο προϊδεάζει για το τι πρόκειται να ακολουθήσει μετά το επιτυχημένο σχέδιο του καθηγητή στο Νομισματοκοπείο.

Το βίντεο, που ανακοινώνει την ημερομηνία, ξεκινάει με εξωτικούς προορισμούς, όπου οι ήρωες της σειράς ξοδεύουν τα εκατομμύρια που πήραν από το Νομισματοκοπείο στις δύο προηγούμενες σεζόν. Το τέλος του βίντεο υπονοεί ότι η παραδεισένια ζωή των Tokyo, Denver, Rio, Nairobi, Helsinki, Profesor, Raquel και Stockholm θα τελειώσει σύντομα, με την άφιξη δεκάδων αστυνομικών, έτοιμων να εντοπίσουν τους φυγάδες.

Η σειρά προβλήθηκε αρχικά στο ισπανικό δίκτυο Antena 3, ενώ το Netflix απέκτησε τα δικαιώματά της στα τέλη του 2017. Έκτοτε, αναδείχθηκε στη δημοφιλέστερη μη αγλλόφωνη σειρά της πλατφόρμας.

Η επιτυχία του La Casa de papel, που τιμήθηκε με το βραβείο Emmy καλύτερης δραματικής σειράς για το 2018, οδήγησε το Netflix να ανοίξει το πρώτο στούντιό του ευρωπαϊκής παραγωγής στη Μαδρίτη τον περασμένο χρόνο.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της τρίτης σεζόν:

 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM