Ράδιο Αρβύλα: Το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε

Ράδιο Αρβύλα: Το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε Facebook Twitter
0

Το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», ανάρτησε προ ολίγου στον επίσημο λογαριασμό του στο Youtube ο ΣΚΑΪ

Μετά τη διακοπή της συνεργασίας του Αντώνη Κανάκη με το κανάλι του ΑΝΤ1, η δημοφιλής εκπομπή που συμπαρουσιάζει με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη στο κανάλι του Φαλήρου.

Η ανακοίνωση είχε γίνει στα μέσα Δεκεμβρίου χωρίς να γνωστοποιηθεί πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές και τώρα, μπορούμε να πάρουμε μία πρώτη, πολύ μικρή γεύση από τους τέσσερις παρουσιαστές που παίζουν με τον φακό, υπό τους ήχους της ροκ. 

«Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την Tony Productions. Για τον Αντώνη και την ομάδα του δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Οι εκπομπές τους έχουν αγαπηθεί και εκτιμηθεί όσο λίγες στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης. Το Ράδιο Αρβύλα, το Βινύλιο και ό,τι ακόμη σχεδιάζει και μας επιφυλάσσει ο Αντώνης Κανάκης για το μέλλον, σύντομα στον αέρα του ΣΚΑΪ. Ευχόμαστε μια δημιουργική, όμορφη και μακροχρόνια συνεργασία», σημείωνε στην επίσημη ανακοίνωσή του το κανάλι. 

 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM