Η Μόνικα Λεβίνσκι αποχωρεί από συνέντευξη και διχάζει για ακόμη μία φορά την κοινή γνώμη

0

Είναι ένα από τα πλέον αμφιλεγόμενα πρόσωπα των τελευταίων χρόνων, μια γυναίκα που το όνομά της έγινε συνώνυμο του σκανδάλου, όταν ήρθε στο φως με τον πλέον ντροπιαστικό τρόπο η ανάρμοστη σχέση της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον. Από τότε η Μόνικα Λεβίνσκι επιχείρησε πολλές φορές να αποκαταστήσει αυτό το όνομα. 

Αδυνατώντας να βρει δουλειά στον χώρο της δημοσιογραφίας, επιχείρησε να καθιερωθεί ως συγγραφέας, συμμετείχε σε ομιλίες για την παρενόχληση, τη σεξουαλική εκμετάλλευση στον εργασιακό χώρο, έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Vanity Fair πριον από αρκετούς μήνες, ενεπλάκη με το κίνημα #MeToo. 

Εν τούτοις, απ' ό,τι φαίνεται, η Λεβίνσκι δεν μπορεί να ξεφύγει από το παρελθόν της. Το τελευταίο περιστατικό που την επανέφερε στη δημοσιότητα αφορούσε τη συμμετοχή της σε συνέδριο για το cyber bullying και τη συνέντευξη της στη δημοσιογράφο, Yonit Levi. Όλα μοιάζουν να κυλούν κανονικά, μέχρι που η δημοσιογράφος επιχειρεί να τη ρωτήσει για το αν ποτέ ο Μπιλ Κλίντον μπήκε στη διαδικασία να της ζητήσει συγνώμη για το πλήγμα που υπέστη η φήμη της μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου. 

Την επόμενη στιγμή, η Λεβίνσκι αφήνει το μικρόφωνο και ακούγεται να απαντά στη δημοσιογράφο: «Λυπάμαι πολύ. Δεν θα μπορέσω να το κάνω αυτό». Η κάμερα παρακολουθεί την εξοργισμένη Λεβίνσκι να αποχωρεί από το πλατό και ακολουθεί χάος σε τηλεοπτικές εκπομπές και social media. 

Δημοσιογράφοι και τηλεθεατές έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η δημοσιογράφος έκανε τη δουλειά της ως όφειλε, υποβάλλοντας το ερώτημα στη Λεβίνσκι. Κάποιοι επιμένουν ότι αφού είχε προηγηθεί συνεννόηση ανάμεσα στην ίδια και τη δημοσιογράφο, η τελευταία όφειλε να σεβαστεί τη συμφωνία τους. 

Γεγονός παραμένει ότι σχεδόν 20 χρόνια, το σεξουαλικό σκάνδαλο εξακολουθεί να κυνηγά τόσο τη Λεβίνσκι, όσο και τον Κλίντον, ενδεικτικό των σκιών που άφησε και των αναπάντητων ερωτημάτων που προκάλεσε αυτή η σχέση και η έκβασή της σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ