Ζάκυνθος: Στον Εισαγγελέα ο 26χρονος που σκότωσε τον πατέρα του- Έλαβε 48ωρη προθεσμία να απολογηθεί

Ζάκυνθος: Στον Εισαγγελέα ο 26χρονος που σκότωσε τον πατέρα του- Έλαβε 48ωρη προθεσμία να απολογηθεί Facebook Twitter
Ο 26χρονος φαίνεται να είχε προσχεδιάσει πολύ καλά, την δολοφονία του 70χρονου πατέρα του, καθώς του είχε κλείσει ραντεβού στην ερημική τοποθεσία, πριν το χωριό των Βολιμών. Όταν ο 70χρονος στάθμευσε το αυτοκίνητο του, ο 26χρονος με μια δίκανη καραμπίνα τον πυροβόλησε τρεις φορές με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει ακαριαία. (Πηγή: ermisnews.gr)
0

Με άκρα μυστικότητα, μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο Δικαστικό Μέγαρο Ζακύνθου, ο 26χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του 70χρονου πατέρα του, στo χωριό Βολίμες.

Ο ίδιος ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, ενώ αμέσως μετά τη διαδικασία επέστρεψε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου.

Ο 26χρονος αναμένεται να προσέλθει στον ανακριτή Ζακύνθου, την Παρασκευή 1 Ιουνίου, ώστε να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό οικογενειακό κύκλο του 26χρονου, τα αίτια που όπλισαν το χέρι του νεαρού, ήταν η συχνή κακοποίηση που δεχόταν ο ίδιος, αλλά και τα νεαρότερα αδέρφια του (7 και 8 ετών), από τον ηλικιωμένο πατέρα τους.

Η μικρή κοινωνία του χωριού των Βολιμών κάνει λόγο για ένα νεαρό, που ήταν πάντα χαμογελαστός και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM