Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα ΔΕΗ- Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα ΔΕΗ- Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών Facebook Twitter
0

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σήμερα έξω από υποκατάστημα της ΔΕΗ, στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, απ' όπου δύο δράστες άρπαξαν τις εισπράξεις της επιχείρησης και εξαφανίστηκαν.


Η ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι επί της οδού Παπαναστασίου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, την ώρα εκείνη είχε φτάσει στο σημείο η χρηματαποστολή που επρόκειτο να παραλάβει τα χρήματα. Οι δράστες επέβαιναν σε δίκυκλο και ακινητοποίησαν υπό την απειλή όπλου άνδρα που κρατούσε τη βαλίτσα με τα χρήματα.


Αδιευκρίνιστο παραμένει προς το παρόν εάν το θύμα ήταν υπάλληλος της ΔΕΗ ή μέλος της χρηματαποστολής, ενώ άγνωστο είναι επίσης το ύψος της «λείας». Το δίκυκλο βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα εγκαταλελειμμένο κοντά στην περιοχή.


Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ

Ελλάδα / Μαρία Καρυστιανού για αμβλώσεις μετά τις αντιδράσεις: «Διαστρεβλώθηκε σκοπίμως η απάντησή μου»

Η Μαρία Καρυστιανού χθες δήλωσε πως είναι «θέμα δημόσιας διαβούλευσης» και σήμερα ανέφερε πως «κανένα ανθρώπινο δικαίωμα δεν αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης»
THE LIFO TEAM
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο εισαγγελέας ζητά διευκρινίσεις από τον 21χρονο για τη μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή

Ελλάδα / Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο εισαγγελέας ζητά διευκρινίσεις από τον 21χρονο για τη μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή

Ο εισαγγελέας απέστειλε έγγραφο στον Στέφανο Παπαδόπουλο για να μεταβεί στην Ευελπίδων και να δώσει διευκρινίσεις για το περιεχόμενο της μηνύσεώς του
THE LIFO TEAM