Στάση εργασίας σήμερα στα δικαστήρια

Στάση εργασίας σήμερα στα δικαστήρια Facebook Twitter
1

Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα από τις 10 το πρωί έως τις 3 τι μεσημέρι δικαστές, εισαγγελείς και δικαστικοί υπάλληλοι. Διαμαρτύρονται για  τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια, μετά τον τραυματισμό με μαχαίρι δικαστικής υπαλλήλου από κατηγορούμενο.

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καταδίκασε την απρόκλητη εγκληματική ενέργεια, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα ασφαλείας.

«Δυστυχώς, δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, αφού όλοι θυμόμαστε, μεταξύ πολλών άλλων, τόσο τη δολοφονία συμπολίτη μας και τον βαρύτατο τραυματισμό ενός ακόμη πριν από ένα χρόνο, στο κτίριο 9 του Πρωτοδικείου Αθηνών, όσο και την πρόσφατη τρομοκρατική απόπειρα που σημειώθηκε στο κτίριο 6 του δικαστηρίου», σχολίασε μεταξύ άλλων και ο Πρόεδρος του ΔΣΑ Γιάννης Αδαμόπουλος.

.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ

Ελλάδα / Μαρία Καρυστιανού για αμβλώσεις μετά τις αντιδράσεις: «Διαστρεβλώθηκε σκοπίμως η απάντησή μου»

Η Μαρία Καρυστιανού χθες δήλωσε πως είναι «θέμα δημόσιας διαβούλευσης» και σήμερα ανέφερε πως «κανένα ανθρώπινο δικαίωμα δεν αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Άρθρο 23 παρ. 2 του συντάγματος: «(...)απαγορεύεται η απεργία με οποιαδήποτε μορφή στους δικαστικούς λειτουργούς(...)» Αφού το αποφάσισε το συνδικαλιστικό τους όργανο το σύνταγμα να πάει να γα*#@$#.