Σαντορίνη: Αυτοκίνητο σφήνωσε σε στενό δρομάκι- «Παρακαλούμε πολύ την προσοχή σας!»

Σαντορίνη: Αυτοκίνητο σφήνωσε σε στενό δρομάκι- «Παρακαλούμε πολύ την προσοχή σας!» Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Ένα αυτοκίνητο σφήνωσε σε ένα στενό δρομάκι στη Σαντορίνη σύμφωνα με ανάρτηση στο facebook της δημοτική κοινότητας Μεσσαρίας.

Στην ανάρτησή της η δημοτική κοινότητα Μεσαριάς στη Σαντορίνη παράθεσε την απίστευτη φωτογραφία με ένα αυτοκίνητο να είναι κυριολεκτικά σφηνωμένο σε ένα στενό δρομάκι.

«Παρακαλούμε πολύ την προσοχή σας! Στο στενό – ριμιδι του “Αγίου Κωνσταντίνου” έχει σφηνώσει το εικονιζόμενο αυτοκίνητο – Επικοινωνήσαμε με το γραφείο ενοικιάσεων και αναμένεται η απομάκρυνση του.

»Λόγω της ημέρας και του εξαιρετικά δύσκολου σημείου ίσως δεν είναι εφικτή η άμεση απομάκρυνση του. Παρακαλούμε για την προσοχή σας. Ευχαριστούμε πολύ και Καλή Ανάσταση!». αναφέρει η ανάρτηση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ από τη Λατινική Αμερική

Ελλάδα / Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό του κοντέινερ, όπου είχαν αποκρυφτεί 271 κιλά και 150 γραμμάρια κοκαΐνης, αξίας 5,5 εκατομμύρια ευρώ
LIFO NEWSROOM