Ρέθυμνο: Επίθεση με φτυάρι από 34χρονο εναντίον 40χρονου

Ρέθυμνο: Επίθεση με φτυάρι από 34χρονο εναντίον 40χρονου Facebook Twitter
0

Ο διαπληκτισμός των δύο ανδρών οδήγησε στη βίαιη επίθεση με φτυάρι από έναν 34χρονο.

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ ένας 34χρονος ήρθε σε διαπληκτισμό με έναν 40χρονο σε δημόσιο χώρο στην περιοχή της Επισκοπής Ρεθύμνου, με αποτέλεσμα ο καυγάς να πάρει άσχημη τροπή και οι δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια.

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 40χρονος στις αρχές, ο 34χρονος φέρεται να του επιτέθηκε χτυπώντας τον με φτυάρι στο πρόσωπο και προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Το θύμα αμέσως έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνης για να καταγγείλει το συμβάν, ενώ από τον τραυματισμό και το σοκ δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη, με τη μητέρα του να μεταφέρει όσα της περιέγραψε ο ίδιος. Στον 34χρονο σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM