Πόσο στοιχίζει το δελτίο Τζόκερ αν παίξετε όλους τους αριθμούς;

Πόσο στοιχίζει το δελτίο Τζόκερ αν παίξετε όλους τους αριθμούς; Facebook Twitter
6

Τα 17 εκατομμύρια ευρώ που κληρώνει την Πέμπτη το Τζόκερ έχουν προκαλέσει φρενίτιδα με τους περισσότερους να καταφεύγουν σε συστήματα που θα κάνουν το δελτίο τους κερδοφόρο.

Αν αναρωτιέστε πόσο στοιχίζει ένα δελτίο με συμπληρωμένους όλους τους αριθμούς και όλα τα τζόκερ η απάντηση που δίνει το the best.gr μοιάζει να συμφέρει για τα 17 εκατ, της μεθαυριανής κλήρωσης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι όμως να είστε ο μοναδικός που θα έχει πετύχει 5+1.

Η απάντηση είναι 12.217.590 ευρώ ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο φόρος των κερδών στο Τζόκερ ανέρχεται στο 20% του συνολικού ποσού.

Συνεπώς στην περίπτωση που κληρωθεί ένας νικητής θα κερδίσει το ποσό των 13.600.000 ευρώ, καθώς 3.400.000 ευρώ θα είναι μόνο ο φόρος.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Και άντε και έχει τα λεφτά ο άλλος και το κάνει....και πετυχαίνουν τα νούμερα και άλλοι 5....Τότε??? :P Ας πιώ το καφεδάκι μου χωρίς προβληματισμούς. Καλημέρα! :)
αντε και καποιος εχει τα 12.217.590 ευρώ και τζογαρει...με το ποθεν εσχες που θα του ερθει...καλυτερα να ρωτησει τα λαμογια σε ποια τραπεζα στην ελβετια να τα παει

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ