Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 15 νέα κρούσματα & κανένας θάνατος σε 24 ώρες - Το εύρος των ηλικιών

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 15 νέα κρούσματα & κανένας θάνατος σε 24 ώρες - Το εύρος των ηλικιών Facebook Twitter
0

Δεκαπέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα, με τον συνολικό αριθμό των καταγεγραμμένων κρουσμάτων να ανέρχεται πλέον σε 3.390. Το 54,9% αφορά σε άνδρες. 

Από τα νέα κρούσματα, τα 12 εντοπίστηκαν στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης, όπου η επιδημία «επιμένει», και τα υπόλοιπα 3 προήλθαν από πτήσεις από το εξωτερικό.

Στο ίδιο διάστημα δεν καταγράφηκε κανένας νέος θάνατος ασθενούς με COVID-19, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 191 θάνατοι. Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν ήταν τα 76 έτη.

Δέκα ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι - εφτά εκ των οποίων είναι άνδρες και τρεις γυναίκες.

Από το σύνολο των 3.390 κρουσμάτων, 757 (22.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό, 1.881 (55.5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα και τα υπόλοιπα δεν σχετίζονται ούτε με ταξίδι ούτε με άλλο γνωστό κρούσμα ή είναι ακόμα υπό διερεύνηση.

Η μέση ηλικία των κρουσμάτων είναι 47 έτη, με εύρος 0 έως 102 ετών, ενώ η μέση ηλικία των θανάτων είναι 76 έτη με εύρος 35 έως 102 ετών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Λέσβο: Συνελήφθησαν στρατιωτικός και γιατρός

Ελλάδα / Δύο νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Λέσβο: Συνελήφθησαν στρατιωτικός και γιατρός

Στρατιωτικός κατηγορείται ότι χτύπησε τη γυναίκα του και το ανήλικο παιδί του - Το δεύτερο αφορά γνωστό γιατρό της Μυτιλήνης, ο οποίος φέρεται να χειροδίκησε εναντίον της νεαρής κόρης του
LIFO NEWSROOM