Κορωνοϊός: «Λουκέτο» σε δύο καταστήματα που δεν τηρούσαν τα μέτρα - Πρόστιμο σε 45

Κορωνοϊός: «Λουκέτο» σε δύο καταστήματα που δεν τηρούσαν τα μέτρα - Πρόστιμο σε 45 Facebook Twitter
Eurokinissi - Φωτογραφία Αρχείου
0

«Λουκέτο» για 15 ημέρες σε δύο καταστήματα που δεν τηρούσαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, και πρόστιμο σε άλλα 45 επιβλήθηκαν μετά από ελέγχους. 

Συγκεκριμένα, η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η ΕΛ.ΑΣ. και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας πραγματοποίησαν ελέγχους σε 13 περιφέρειες της χώρας, με αντικείμενο την εφαρμογή των κανόνων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Συνολικά ελέγχθηκαν 902 σημεία ενδιαφέροντος - παραλίες, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, πολυκαταστήματα - στα 45 εκ των οποίων βεβαιώθηκαν 72 παραβάσεις (ποσοστό 4,99%) και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 31.650 ευρώ που αφορούσαν τη μη χρήση μάσκας από το προσωπικό εργασίας.

Τέλος, επιβλήθηκε η αναστολή λειτουργίας δύο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για δεκαπέντε ημέρες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM