Κορωνοϊός: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε άλση και χώρους αναψυχής σε Αν. Μακεδονία και Θράκη

Κορωνοϊός: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε άλση και χώρους αναψυχής σε Αν. Μακεδονία και Θράκη Facebook Twitter
Κλείνουν πάρκα και χώροι αναψυχής σε Ανατολική Μακεδονία - Θράκη (Eurokinissi)
1

Απαγόρευση κυκλοφορίας στα περιαστικά και παραλιακά άλση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αποφάσισαν οι αρμόδιοι φορείς.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, απαγορεύεται η κυκλοφορία στο άλσος Νυμφαίας Κομοτηνής αλλά και στα περιαστικά και παραλιακά άλση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με αυξημένη κίνηση.

Ειδικότερα, κατόπιν σχετικής εισήγησης της ομάδας συντονισμού και διαχείρισης εκτάκτων ενεργειών της ΠΑΜΘ, για τον κορωνοϊό, απαγορεύεται μέχρι νεοτέρας:

-Η κυκλοφορία στην Επαρχιακή Οδό Κομοτηνής-Οχυρού Νυμφαίας

-Η πρόσβαση πολιτών και οχημάτων στο περιαστικό άλσος Νυμφαίας καθώς και σε χώρους αναψυχής στα περιαστικά και παραλιακά άλση της ΠΑΜΘ, όπου παρατηρείται αυξημένη κίνηση και παρουσία πολιτών, με την εξαίρεση των κρατικών οχημάτων και υπηρεσιών καθώς και των επαγγελματικών οχημάτων που δραστηριοποιούνται στις εν λόγω περιοχές.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο θρυλικός πιλότος Κωνσταντίνος Χατζηλάκος σε ηλικία 102 ετών

Ελλάδα / Πέθανε ο θρυλικός πιλότος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Κωνσταντίνος Χατζηλάκος σε ηλικία 102 ετών

Ως μάχιμος πιλότος της Ελληνικής Βασιλικής Αεροπορίας, έδρασε στα πεδία των μαχών της Βορείου Αφρικής, της Μεσογείου, της Ιταλίας, της Γιουγκοσλαβίας και του Αιγαίου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ