Ηράκλειο: Βούτηξαν γυμνοί στο ιστορικό συντριβάνι [ΒΙΝΤΕΟ]

Ηράκλειο: Βούτηξαν γυμνοί στο ιστορικό συντριβάνι [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
0

Με ένα ασυνήθιστο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι τα ξημερώματα της Κυριακής, κάτοικοι του Ηρακλείου, βλέποντας δυο άντρες να έχουν βουτήξει γυμνοί στο συντριβάνι της πόλης. 

Όπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο, που κυκλοφόρησε, οι δυο νεαροί άντρες, αφού έβγαλαν τα ρούχα τους, μπήκαν μέσα στο ιστορικό σιντριβάνι, την Κρήνη Μοροζίνι στην πλατεία Λιονταριών- ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης.

Το θέαμα τράβηξε τα βλέμματα περαστικών που βρίσκονταν στο σημείο, με αρκετούς να βιντεοσκοπούν την πράξη των δύο νεαρών, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε επίσης η αστυνομία αλλά οι δύο άνδρες πρόλαβαν να εξαφανιστούν. 

Δείτε το βίντεο του cretalive.gr:

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM