Ηλεία: Νεκρός 68χρονος με τραύμα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο - Ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια

Ηλεία: Νεκρός 68χρονος με τραύμα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο - Ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια Facebook Twitter
0

Ένας 68χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του, στην περιοχή της Εφύρας, στην Ηλεία με τα πρώτα ευρύματα να υποδεικνύουν εγκληματική ενέρεια.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο επιχειρηματίας που εντοπίστηκε νεκρός από τον αδερφό του λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, έφερε βαθύ τραύμα στο κεφάλι που φέρεται να προκλήθηκε από χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο το οποίο δεν έχει εντοπιστεί προσώρας.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή και της αστυνομίας, ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αν και τα τελικά συμπεράσματα θα εξαχθούν μετά την διενέργεια της νεκροτομής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάτι: 7 χρόνια από την τραγωδία με τους 104 νεκρούς

Ελλάδα / Εικόνες από τις εκδηλώσεις μνήμης για την 7η επέτειο από την τραγωδία στο Μάτι

Στο πλαίσιο της 7ης «μαύρης» επετείου από τη φωτιά στο Μάτι ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών από την πυρκαγιά στο Μάτι, διοργάνωσε σήμερα εκδηλώσεις μνήμης «για να μην ξεχαστεί το έγκλημα της 23ης Ιουλίου 2018»
LIFO NEWSROOM
Εισαγγελική έρευνα για εταιρείες πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε Αττική και Ηράκλειο

Ελλάδα / Εισαγγελική έρευνα για εταιρείες πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε Αττική και Ηράκλειο

Οι έλεγχοι αφορούν συνολικά περισσότερες από δέκα ιδιωτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πιστοποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων ως βιολογικών
LIFO NEWSROOM