Χαλκιδική: Τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο που μετέφερε μαθητές

Χαλκιδική: Τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο που μετέφερε μαθητές Facebook Twitter
Εurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
0

Τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής που εκτελούσε μαθητικό δρομολόγιο, σημειώθηκε νωρίτερα στην επαρχιακή οδό Γοματίου, στη Χαλκιδική.

Από το τροχαίο ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν οι μαθητές ούτε και οι οδηγοί των οχημάτων που ενεπλάκησαν σ' αυτό. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, το συμβάν έγινε στη διασταύρωση Γοματίου, όταν το λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ φορτηγό.

Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του Αλληλασφαλιστικού Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Δημόσιας Χρήσης Μετόχων ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής, Δημήτρης Ιωακειμίδης επισήμανε πως «δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητών ή των οδηγών», προσθέτοντας ότι το δρομολόγιο που εκτελούσε το λεωφορείο ακολουθεί τη διαδρομή Αρναία- Γομάτι - Ουρανούπολη.

«Όλοι οι μαθητές είναι καλά στην υγεία τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ιωακειμίδης, συμπληρώνοντας πως πρόκειται για μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε ΕΠΑΛ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κλιμάκιο της Τροχαίας μετέβη στο σημείο και κατέγραψε το συμβάν από το οποίο προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ελλάδα / Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Αναλυτικά οι εταιρείες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία των υπουργείων Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ελλάδα / Αγρότες: Συνεχίζουν τα μπλόκα μετά το «όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη - Τι ζητούν κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι

Ο «χάρτης» των κινητοποιήσεων - Οι αγρότες δηλώνουν ότι ο κλάδος οδηγείται σε αδιέξοδο, ζητώντας άμεσα, συγκεκριμένα και ουσιαστικά μέτρα στήριξης
THE LIFO TEAM