Δικηγόρος Φουρθιώτη για καταγγελίες Βαξεβάνη: «Αποκυήματα νοσηρής φαντασίας»

Δικηγόρος Φουρθιώτη για καταγγελίες Βαξεβάνη: «Αποκυήματα νοσηρής φαντασίας» Facebook Twitter
0

«Αποκυήματα νοσηρής φαντασίας» χαρακτήρισε ο ο δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη όσα καταγγέλλει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης για «συμβόλαιο» του υποκόσμου εναντίον του. 

«Ο κ. Βαξεβάνης, με τις χθεσινές του δηλώσεις οι οποίες αρχικώς αναρτήθηκαν στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και στην συνέχεια αναπαράχθηκαν στο διαδίκτυο, περί του ότι ο εντολέας μου κ. Φουρθιώτης "αναζητούσε" στην "πιάτσα" κάποιον, για να εκτελέσει "συμβόλαιο" για αυτόν, με το οποίο προβλέπονταν να πυροβολήσει το ίδιο του το σπίτι, προκειμένου να δείξει ότι κινδυνεύει, αλλά και να χτυπήσει τον κ. Μπαξεβάνη και έναν ακόμη δημοσιογράφο του οποίου δήθεν δεν θυμόταν το όνομα, έπληξε βάναυσα την τιμή και την υπόληψη του κ. Φουρθιώτη διαπράττοντας τουλάχιστον το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης», σημειώνει ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Μένιου Φουρθώτη, Νίκος Αναγνωστόπουλος.

«Ο κ. Φουρθιώτης αρνείται με οργή και αγανάκτηση τα ως άνω αναφερόμενα, καθότι αυτά αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, για τα οποία το λόγο πλέον έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη στην οποία ο εντολέας μου θα προσφύγει εντός των επομένων ωρών. Πέραν, τούτων ο εντολέας μου ζητά άμεσα από τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές να διερευνήσουν εις βάθος την ως συγκεκριμένη υπόθεση», καταλήγει. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ