LIVE!

Αυτός είναι ο «δράκος του Γαλατσίου»

Αυτός είναι ο «δράκος του Γαλατσίου» Facebook Twitter
7

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία του 32χρονου Αλβανού «Δράκου», ο οποίος συνελήφθη για βιασμούς και ληστείες σε βάρος γυναικών στο Γαλάτσι.

Πρόκεται για τον SINANI SHKELWIM του BUGIARE και της RITA, που γεννήθηκε το 1982 στη Αλβανία.

Κατηγορείται ότι με την απειλη μαχαιριού έκανε πισώπλατες επιθέσεις στα θύματά του και αφού τις λήστευε τις οδηγούσε σε ερημικές τοποθεσίες και τις βίαζε. Το DNA του έχει ταυτοποιηθεί σε δύο γυναίκες που έπεσαν θύματα.

 

Αυτός είναι ο «δράκος του Γαλατσίου» Facebook Twitter

Η αστυνομία, αναφέρει στην ανακοίνωσή της, ότι δημοσιοποίησε τα στοιχεία του με στόχο την προστασία του κοινωνικού συνόλου αλλά και για συλλέξει πληροφορίες σχετικά με ενδεχόμενες άλλες επιθέσεις.

Γι’ αυτό και παρακαλεί τους πολίτες που έχουν να δώσουν κάποια πληροφορία να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695540 και 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.  

Ελλάδα
7

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΕΜΥ ΔΥΟ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

Ελλάδα / Έκτακτο δελτίο καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση από την ΕΜΥ - Έρχονται δύο διαδοχικές διαταραχές

Η πρώτη αναμένεται από νωρίς σήμερα το βράδυ έως και τις πρωινές ώρες αύριο, και η δεύτερη από αργά αύριο το απόγευμα έως τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (13/2)
THE LIFO TEAM