LIVE!

Αποσύρθηκαν οι αγρότες από το μπλόκο στο κάστρο Βοιωτίας

Αποσύρθηκαν οι αγρότες από το μπλόκο στο κάστρο Βοιωτίας Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών, στο 110ο χιλιόμετρο, καθώς οι αγρότες στο μπλόκο του κάστρου Βοιωτίας αποσύρθηκαν δηλώνοντας ότι θα επανέλθουν αύριο το μεσημέρι.

Ο αποκλεισμός της εθνικής οδού από τους αγρότες διήρκησε δύο ώρες. Ακόμη, ένταση επικράτησε μεταξύ αστυνομίας και αγροτών της Αιγιάλειας, οι οποίοι νωρίτερα είχαν συγκεντρωθεί για 6η μέρα στον Σελινούντα.

Ακολούθησε πορεία με πανό, με τους αγρότες να επιχειρούν να κλείσουν και την Ολυμπία Οδό, βρίσκοντας όμως στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις που θέλησαν να τους αποτρέψουν. Οι αγρότες προχώρησαν στο κλείσιμο της οδού για περίπου 20 λεπτά.

Νωρίτερα, ο υπουργός συμμετείχε στη συνέλευση των αγροτών του Μπλόκου στο πολιτιστικό κέντρο στο Νέο Μοναστήρι. «Δηλώνω ανοικτός και διαθέσιμος και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για την επίλυση των προβλημάτων των αγροτών. Ό,τι κάνουμε, όμως, πρέπει να γίνει προσεκτικά γιατί ελεγχόμαστε από την ΕΕ», εξήγησε ο ΥπΑΑΤ.

Μετά τους συμβολικούς αποκλεισμούς που έγιναν νωρίτερα το μεσημέρι σε Αλμυρό, Μάλγαρα, Αχαΐα, Θεσπρωτία και το νέο μπλόκο στην Εθνική Οδό στην Αταλάντη, οι αγρότες συγκεντρώθηκαν στο Στεφανοβίκειο, με τον αποκλεισμό της παλιάς Εθνικής οδού Βόλου-Λάρισας, στον Πλατύκαμπο Λάρισας, στον κόμβο παλαιάς και νέας Εθνικής Οδού και στην Καρδίτσα, στον αυτοκινητόδρομο Ε65, στο Κάστρο Βοιωτίας και στην Αιγιάλεια. Στον Πλατύκαμπο, η αστυνομία έχει απαγορεύσει στους αγρότες να κάψουν μπάλες από άχυρο πάνω στην Εθνική. 

Ελλάδα
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του - Το θύμα φέρεται να προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του» - Επιμένει ότι τη χτύπησαν «οι ληστές»

Η μητέρα δύο παιδιών δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή - Η καταγγελία της στο παρελθόν και η μαρτυρία «κλειδί» από την ημέρα του άγριου ξυλοδαρμού της
LIFO NEWSROOM
Ευλογιά αιγοπροβάτων: «Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα και την ΕΕ», λέει ο ΕΟΦ

Ελλάδα / Ευλογιά αιγοπροβάτων: Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα ή την ΕΕ, αναφέρει ο ΕΟΦ

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων μέσω επιστολής του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται εμβόλιο για τη νόσο που έχει προσβάλει χιλιάδες ζώα
LIFO NEWSROOM
Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Ελλάδα / Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Μπορεί να μην έχει διαπιστωθεί ακόμη ότι ο θάνατος της 16χρονης στο Γκάζι προήλθε από κατανάλωση αλκοόλ. Ωστόσο, το γεγονός και μόνο ότι εντοπίστηκε λιπόθυμη έξω από κλαμπ, σε μια ηλικία που ο νόμος ρητά την προστατεύει, είναι από μόνο του καμπανάκι για μια κοινωνία που κοιτά αλλού
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ