Αντιεξουσιαστές μπήκαν στην Ελληνοαμερικανική Ένωση και πέταξαν τρικάκια για την Παλαιστίνη

Αντιεξουσιαστές μπήκαν στην Ελληνοαμερικανική Ένωση και πέταξαν τρικάκια για την Παλαιστίνη Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου - EUROKINISSI
8

Στο κτίριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, στην οδό Μασσαλίας, στο κέντρο της Αθήνας, μπήκε νωρίτερα ομάδα περίπου 20 αντιεξουσιαστών, οι οποίοι πέταξαν τρικάκια που έγραφαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη».

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα άτομα αυτά πήγαν στην είσοδο του κτιρίου και αφού πέταξαν τα τρικάκια, τράπηκαν σε φυγή.

Ελλάδα
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινές φυλάκισης σε 13 άτομα για παράνομες επιχορηγήσεις στη Φθιώτιδα

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινές φυλάκισης σε 13 άτομα για παράνομες επιχορηγήσεις στη Φθιώτιδα

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, 12 από τους εμπλεκόμενους φέρονται να αποκόμισαν συνολικά παράνομα οφέλη άνω των 440.000 ευρώ, με τις επιδοτήσεις που έλαβε ο καθένας να κυμαίνονται από 13.000 έως και 91.000 ευρώ
LIFO NEWSROOM
Νέα αίτηση αποφυλάκισης από τον καταδικασθέντα για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

Ελλάδα / Νέα αίτηση αποφυλάκισης από τον καταδικασθέντα για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

Ο Ζακ Κωστόπουλος, ακτιβιστής για τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα και γνωστός drag performer, έχασε τη ζωή του στις 21 Σεπτεμβρίου 2018 στο κέντρο της Αθήνας, έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό έξω από κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
εσυ τον αντιεξουσιασμο που το βλεπεις λοιπον μεσα σε ολη αυτη τη βια;;;Για να ρωτησουμε και το Χαμπιμπι η το Μπογδανο η τον Νικητα Κλιντ αν μπορουν να κανουν καμια βολτα παρεα με τους "αντιεξουσιαστες"
ΜΕ τη διαφορα οτι ο μακρυμαλλης αν τον πιασουν, περα απο την φανερη υπερβολη σου, υπαρχει και περιπτωση να βρει το δικιο του.Η θλιψη για το Χαμπιμπι τωρα. Κοιτα εχω κατι με τα underdogs μαλλον, αν εσυ θεωρεις οτι ακομα και ενας ψυχοπαθης πιθανα δολοφονος μικροεμπορος ναρκωτικων δεν δικαιουται δικαιης λυσης ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ τοτε δεν ξερω ποια ειναιη ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥς ΧΑΥΓΙΤΕΣ.Mε εχει πιασει η θλιψη λοιπον γιατι στο ονομα της "αναρχιας", που καποιοι μας λενε οτι δεν θα υπαρχουν φυλακες, φαινεται ποιοι ειναι οι αριστεροστροφοι φασιστες και αν οι φυλακες θα αντικατασταθουν με θανατικες ποινες.
Επομενως δεχεσαι οτι στα εξαρχεια υπαρχει μπατσαρια, μονο που δεν ειναι μαυρη αλλα κοκκινη ε;;; αρα που η αντιεξουσια αν αλλαζουν απλα τα χρωματα;;;;