Γρεβενά: Συλλήψεις και πρόστιμα σε σκιέρ, μετά τη χιονοστιβάδα που τραυμάτισε 27χρονο

Γρεβενά: Συλλήψεις και πρόστιμα σε σκιέρ, μετά τη χιονοστιβάδα που τραυμάτισε 27χρονο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Πρόστιμα βεβαίωσε η αστυνομία στους σκιέρ που πήγαν στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας την Κυριακή, όπου χιονοστιβάδα τραυμάτισε τον έναν από αυτούς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας για τα αποτελέσματα των ελέγχων στη Δυτική Μακεδονία έγιναν τέσσερις συλλήψεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα ύψους 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση «σε ιδιώτες για αθλητική δραστηριότητα (σκι)».

Χθες σκιέρ ανέβηκαν στην κορυφογραμμή του χιονοδρομικού κέντρου, αλλά κατά τη διάρκεια της κατάβασης ο ένας από αυτούς τραυματίστηκε από χιονοστιβάδα. Οι φίλοι του κατάφεραν να επέμβουν και να τον απεγκλωβίσουν, ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκαν τα άτομα που εκτελούσαν βάρδια ασφαλείας στο χιονοδρομικό κέντρο και παρέλαβαν τον 27χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μετά τη διάσωση, η ΕΛ.ΑΣ. βεβαίωσε πρόστιμα για την παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό και προχώρησε σε συλλήψεις. Οι σκιέρ δεν είχαν πάει στην περιοχή για το σαββατοκύριακο, αλλά έμεναν αρκετό διάστημα σε σπίτι που τους είχε παραχωρήσει γνωστός τους, σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους». Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM