Πέραμα: Άνδρας βίαζε για χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Πέραμα: Άνδρας βίαζε για χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του Facebook Twitter
Pixabay
0

Νέα υπόθεση παιδεραστίας στο Πέραμα με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι.

Δράστης φέρεται να είναι ένας 58χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε συστηματικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ αύριο οδηγείται στον ανακριτή Πειραιά. 

Η υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ερευνά πληροφορίες πως ο συγκεκριμένος άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά και δεύτερη ανήλικη από προηγούμενη σχέση του στην περιοχή του Πειραιά.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 58χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη, η οποία σήμερα είναι 14 ετών, από το 2016 που η κοπέλα ήταν δέκα ετών, έως και τον περασμένο Νοέμβριο. 

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας και της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων αναζητούσαν τον 58χρονο άνδρα καθώς σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για τους βιασμούς. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM