Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Δύο ακόμη θάνατοι τις τελευταίες ώρες

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Δύο ακόμη θάνατοι τις τελευταίες ώρες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Αυξάνεται ο τραγικός απολογισμός του κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς άλλοι δύο άνθρωποι κατέληξαν τις τελευταίες ώρες.

Ένας 82χρονος, που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» από τις 16 Σεπτεμβρίου, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο άτυχος ηλικιωμένος, που έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, κατέληξε από σηπτική καταπληξία και πολυοργανική ανεπάρκεια, σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος».

Λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή ένας 73χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ίδιου νοσοκομείου από τις 12 Σεπτεμβρίου. Ο ηλικιωμένος κατέληξε λόγω σηπτικής καταπληξίας, ενώ έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Στην τελευταία ενημέρωσή του- με βάση τα στοιχεία έως τις 15:00 της Παρασκευής- ο ΕΟΔΥ έκανε λόγο για 431 νεκρούς από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα. Υπενθυμίζεται ότι χθες ανακοινώθηκαν 391 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας.

Στο μεταξύ, ανησυχία προκαλεί η αύξηση των νοσηλευομένων στις μονάδες εντατικής θεραπείας, που έως το μεσημέρι της Παρασκευής ήταν 98, αριθμός ρεκόρ από την έναρξη της πανδημίας. Το προηγούμενο ρεκόρ ασθενών με κορωνοϊό σε ΜΕΘ είχε καταγραφεί τον Απρίλιο και ήταν 93.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ