Πύργος: Τροχαίο στην εθνική οδό, έχασε τη ζωή του βρέφος- Συνελήφθη 26χρονος

Πύργος: Τροχαίο στην εθνική οδό, έχασε τη ζωή του βρέφος- Συνελήφθη 26χρονος Facebook Twitter
0

Ένα βρέφος 16 μηνών έχασε τη ζωή του, έπειτα από τροχαίο που έγινε στην εθνική οδό Πατρών- Πύργου, το βράδυ του Σαββάτου.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 26χρονο οδηγό του ΙΧ που συγκρούστηκε με το όχημα στο οποίο επέβαινε το βρέφος με τους γονείς του. Επίσης, ζητήθηκε η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής στο βρέφος, για να διευκρινιστούν πλήρως τα αίτια θανάτου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ.

Στο ύψος της περιοχής Λαστέικα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος, με κατεύθυνση από τον Πύργο προς την Πάτρα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 33χρονος και επέβαιναν η 25χρονη σύζυγός του και το 16 μηνών παιδί τους, το οποίο καθόταν σε παιδικό κάθισμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Μετά την σύγκρουση οι δύο οδηγοί, η μητέρα και το βρέφος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δυστυχώς διαπίστωσαν τον θάνατο του μωρού, ενώ οι τρεις ενήλικες νοσηλεύονται τραυματισμένοι.

Πύργος: Τροχαίο στην εθνική οδό, έχασε τη ζωή του βρέφος- Συνελήφθη 26χρονος Facebook Twitter
Πύργος: Τροχαίο στην εθνική οδό, έχασε τη ζωή του βρέφος- Συνελήφθη 26χρονος Facebook Twitter

Σοβαρά τροχαία σε Πρέβεζα, Νάξο

Δύο ακόμη σοβαρά τροχαία δυστυχήματα έγιναν τις τελευταίες ώρες, στην Πρέβεζα και τη Νάξο.

Στις 06:40 το πρωί της Κυριακής, στο 21ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας, συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Τρεις άνδρες και μία γυναίκα έχασαν τη ζωή τους από το τροχαίο, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Τα ξημερώματα, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε πενταμελής οικογένεια βγήκε από την πορεία του και χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων. Η μητέρα έχασε τη ζωή της, ενώ ο πατέρας και τα τρία ανήλικα παιδιά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ο άνδρας και η μία κόρη του έχουν τραυματιστεί πιο βαριά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα naxospress.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ