Δωρεάν drive-in σινεμά και στο Χαϊδάρι

Δωρεάν drive-in σινεμά και στο Χαϊδάρι Facebook Twitter
0

Ένα ακόμη drive-in σινεμά ετοιμάζεται να υποδεχθεί σινεφίλ της Αττικής φέτος. Ο Δήμος Χαϊδαρίου ανακοίνωσε τη λειτουργία του η οποία μάλιστα προγραμματίζεται να ξεκινήσει σε δύο μόλις εβδομάδες.

«Είναι δωρεάν και απευθυνόμαστε σε όλη την Αθήνα», λέει ο δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός.

Το drive-in θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 6 Ιουνίου, με την προβολή της ταινίας Black Panther της Marvel που έχει αποσπάσει 3 βραβεία Όσκαρ. Οι δωρεάν προβολές που οργανώνει ο Δήμος Χαϊδαρίου θα γίνουν στην περιοχή της Αφαίας στο Χαϊδάρι.

Όπως αναφέρει και ο δήμαρχος Χαϊδαρίου,  «πήραμε την απόφαση να οργανώσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία που ανταποκρίνεται και στις συνθήκες αυτής της περιόδου. Απευθυνόμαστε όχι μόνο στους πολίτες του Χαϊδαρίου αλλά και σε όλη τη Δυτική Αθήνα και φυσικά σε όλη την Αττική, αφού η πρόσβαση στο Χαϊδάρι είναι αρκετά εύκολη. Επιστρέφοντας σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς, το Χαϊδάρι μπορεί να αποτελέσει ξανά σημείο αναφοράς για όλη την περιοχή».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM