Απεργία την Πρωτομαγιά

Ουρές και σήμερα στα κεντρικά της ΔΕΗ

Ουρές και σήμερα στα κεντρικά της ΔΕΗ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Με ουρές στα κεντρικά της ΔΕΗ στην Ομόνοια ξημέρωσε και η Τρίτη, αν και η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη από χθες, Δευτέρα.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, οι καταναλωτές που χρειάστηκε να απευθυνθούν στο κατάστημα είναι πολύ λιγότεροι, τηρούν τις αποστάσεις κι έχουν χωριστεί βάσει των συναλλαγών που θέλουν να κάνουν.

Στην Αριστείδου βρίσκονται από νωρίς και αστυνομικοί για να επιτηρήσουν την τήρηση των μέτρων.

Όπως, πάντως, μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, σήμερα μεγάλη ουρά έχει σχηματιστεί στη ΔΕΗ Θεσσαλονίκης στα Δικαστήρια, με τον πρώτο πελάτη να φτάνει στο σημείο στις 4.45 τα ξημερώματα για να πιάσει προτεραιότητα.

Με αφορμή τις ουρές που σχηματίστηκαν χθες στο κατάστημα της οδού Αριστείδου στην Αθήνα, μετά το πολυήμερο κλείσιμο λόγω καραντίνας, η ΔΕΗ επισημαίνει ότι έχει ξεκινήσει την επικοινωνία με τους μεγάλους επικοινωνιακούς παρόχους προκειμένου να πετύχει τη μείωση των χρεώσεων στους συνδρομητές τους, οι οποίοι καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο 11770. Ήδη, έχει συμφωνήσει με τη Wind, η οποία προχώρησε τα τελευταία 24ωρα σε μείωση της χρέωσης κατά 47% για τις κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο προς το 11770.

Σημειώνεται ότι χθες επαναλειτούργησαν περισσότερα από 100 καταστήματα της ΔΕΗ αποκλειστικά για πληρωμές, σύναψη νέων συμβολαίων και αλλαγή στοιχείων συμβολαίων.

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ