Μάριος Παπαγεωργίου: Μαρτυρία για καμένο βαν σε υψόμετρο 1.200 μέτρων - «Ανοίγει» ξανά η υπόθεση

Μάριος Παπαγεωργίου: Μαρτυρία για καμένο βαν σε υψόμετρο 1.200 μέτρων - «Ανοίγει» ξανά η υπόθεση Facebook Twitter
0

Στην επικαιρότητα έρχεται ξανά η υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου μετά τις νέες αποκαλύψεις στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Το βράδυ της Παρασκευής ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μέσω της εκπομπής, ένα βίντεο που αφορά στην πολύκροτη υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, στο οποίο μάρτυρας οδήγησε την κάμερα του «Τούνελ» σε ένα ερημικό σημείο στο Όρος Πατέρα σε υψόμετρο 1.200 μέτρων, κοντά στην παλιά Αμερικάνικη Βάση. Εκεί εντόπισε ένα καμένο βαν που είχε εγκαταλειφθεί για χρόνια στο σημείο.

Στην περιοχή φέρεται να είχε έντονη δράση η πρώτη εγκληματική ομάδα που ευθύνεται για την δολοφονία του Μάριου. Σύμφωνα με τον Καναδό ερευνητή της οικογένειας, είχαν μεταφέρει στο σημείο τον νεκρό νέο και στη συνέχεια με ένα κόκκινο βαν, εξαφάνισαν το πτώμα του.

«Βρήκα την δύναμη να μιλήσω για να έχω την συνείδησή μου καθαρή...»

 

«Είχαμε έρθει με την οικογένειά μου τον περασμένο Νοέμβριο για βόλτα σε αυτό το μέρος. Μας έκανε εντύπωση αυτό το καμένο βαν. Το συσχέτισα με την υπόθεση του Μάριου επειδή την παρακολουθούσα, γι' αυτό και σας ενημέρωσα. Μου είχε κάνει εντύπωση και το έβγαλα φωτογραφίες», είπε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

Η ίδια συγκινημένη αναφέρθηκε και στους λόγους που δεν ενημέρωσε νωρίτερα την εκπομπή.

«Αν και αργά πήρα τη δύναμη να σας το στείλω. Οι δικοί μου άνθρωποι με συμβούλευαν να μην κάνω κάποια ενέργεια, για να μην μπλέξω. Είμαι μάνα με τρία παιδιά, αλλά θέλω να έχω τη συνείδησή μου καθαρή και να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια», κατέληξε.

 

 

Ο Καναδός ερευνητής ψάχνει το καμένο βαν

 

Ο Καναδός ερευνητής μέχρι και σήμερα ασχολείται με την υπόθεση του Μάριου, έχοντας βάλει στόχο να βρεθεί το πτώμα του.

«Ο ρόλος του κόκκινου βαν είναι πολύ σημαντικός. Αυτό χρησιμοποιήθηκε από την πρώτη ομάδα για την μετακίνηση του Μάριου από τα Βίλια μέχρι εδώ και μετά στον τελικό προορισμό όπου και εξαφάνισαν το πτώμα του. Πήρα ξύσμα για εξέταση για να αναλύσω τα στοιχεία από αυτό το βαν», είπε στην κάμερα της εκπομπής.

 

 

«Πήρα δείγματα για εξέταση...»

Ο ιδιωτικός ερευνητής θα αναλύσει τα δείγματα για να αποφανθεί αν τελικά πρόκειται για το κόκκινο βαν μέσα στο οποίο βρισκόταν ο Μάριος νεκρός.

«Ψάχνω για χαρακτηριστικά σημάδια που γνωρίζω ότι είχε το κόκκινο βαν. Πολύ υψηλές θερμοκρασίες υπήρχαν εδώ. Αυτή δεν ήταν μια μικρή φωτιά που το κατέστρεψε. Θέλω με την έρευνα να βγάλω κάποια συμπεράσματα πριν πω περισσότερα», ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής.

Έκανε έκκληση και στα άτομα από την πρώτη ασύλληπτη ομάδα των απαγωγέων, να μιλήσουν για να «ελευθερωθούν».

«Ας μιλήσουν τώρα που είναι νωρίς γιατί θα υπάρξουν εξελίξεις σε βάρος τους», κατέληξε.

 

Στο ρόλο της πρώτης ομάδας που τώρα διώκεται, ο ερευνητής είχε αναφερθεί παλαιότερα στο «Τούνελ». Αναλύοντας τις τηλεφωνικές τους συνομιλίες είχε προχωρήσει στην έρευνα και είχε δώσει την πλήρη εικόνα αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος.

 

Στην εκπομπή της Παρασκευής οι τηλεθεατές ζήτησαν να ξαναδούν τη συγκλονιστική έρευνα του «Τούνελ», στο αυτοκίνητο του Μάριου Παπαγεωργίου.

Η Αγγελική Νικολούλη ζήτησε τότε τη βοήθεια του γενετιστή Γιώργου Φιτσιάλου γιατί πίστευε ότι στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν το θύμα και οι δράστες, υπήρχαν στοιχεία που δεν είχαν εντοπιστεί. Η έρευνα έφερε στο φως την δολοφονία του Μάριου, προκαλώντας σοκ.

 

Με πληροφορίες από anikolouli.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ