Καλαμάτα: H 24χρονη ζητάει πίσω το παιδί της που το είχε πετάξει σε κάδο σκουπιδιών

Καλαμάτα: H 24χρονη ζητάει πίσω το παιδί της που το είχε πετάξει σε κάδο σκουπιδιών Facebook Twitter
0

Προσπάθεια να πάρει πίσω το νεογέννητο παιδί της που εγκατέλειψε σε υπόγειο κάδο σκουπιδιών στην Καλαμάτα κάνει η 24χρονη Γεωργιανή μέσω του δικηγόρου της.

Η 24χρονη που προφυλακίστηκε μετά από απόφαση Δικαστικού Συμβουλίου, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, ζητά πίσω το μωρό της.

Το αγοράκι που γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, βρίσκεται σήμερα στο Κέντρο βρεφών "Μητερα" στην Αθήνα και είναι καλά στην υγεία του.

Ο συνήγορός της ισχυρίζεται ότι η 24χρονη έχει μετανιώσει για την αποτρόπαια και καταδικαστέα πράξη της, βρέθηκε σε απόγνωση και προέβη στην πράξη για την οποία και κατηγορείται λόγω βαριάς κλινικής κατάθλιψης – επιλόχειος κατάθλιψη.

Στην απολογία της είχε ισχυριστεί ότι τη νύχτα της Τρίτης 17/12, προς ξημερώματα Τετάρτης 18/12, επέστρεψε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ από Αθήνα, περνώντας από το σημείο και χωρίς να καταλάβει ακριβώς πώς το έκανε, άφησε τη χάρτινη σακούλα με το παιδί πάνω στον πέτρινο υπόγειο κάδο. Επιμένει πως δεν το πέταξε μέσα στον κάδο, αλλά το άφησε για να το πάρει κάποιος. Για λίγη ώρα, δε, παρακολουθούσε αν κάποιος περάσει και το πάρει.

Με πληροφορίες από messinialive.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM